3 cele mai Luxoase Nunți ale actorilor turci de care nu știai.

Cupluri actori turci in viata reală, știri actori turci, nunti de lux cu cei mai frumoși actori turci

1. Nunta lui Burak Ozcivit și Fahriye Evgen

Nunta lui Burak Özçivit și Fahriye Evcen a fost un eveniment de mare profil în sine. Cu toate acestea, mulți jurnaliști cred că actorul s-a „zgârcit” puțin 

Ei bine, după standardele Turciei, poate este așa. Nunta a costat cuplul aproximativ 18.000 de euro. 

Totodată, mireasa a reușit să schimbe trei ținute în timpul evenimentului, iar mirele a încercat două costume, care erau și ele scumpe.

O altă dispută s-a iscat în legătură cu rochia lui Fahriye. 

Cu câteva luni înainte ca Burak și logodnica lui să legalizeze relațiile, ea a avut un conflict cu colega sa de platou, Neslihan Atagul, conflict născut din gelozia lui Fahriye. 

Burak Ozcivit si Fahriye Evgen nunta cu stil de lux

Burak și Neslihan au încetat să mai comunice, iar Kadir Dogului s-a căsătorit cu Neslihan chiar înainte ca Burak Ozcivit să se hotărască să facă nunta cu Fahriye. 

Pe scurt esența conflictului: rochia lui Fahriye Evgen aproape unu-la-unu a copiat ținuta lui Neslihan Atagul. Va fi mai jos, așa că puteți vedea totul singuri.

2. Nunta Neslihan Atagul și Kadir Dogulu

Neslihan este actrița alături de care Burak Ozchivit a jucat în serialul „Black Love”. 

Nunta ei a avut loc mai devreme, ea și soțul ei au legalizat relațiile în iulie 2016 . 

Și da, este deja clar că rochia lui Fahriye are în mod clar asemănări cu ținuta lui Neslihan Atagul. 

Și având în vedere că nunta lor a avut loc un an mai târziu, cel mai probabil, alegerea ținutei a fost făcută chiar intenționat.

Nu se știu multe despre bugetul nunții. La sărbătoare au fost în jur de 200 de invitați , iar mireasa a schimbat câteva ținute. Se speculează  costul nunții a fost cam același cu cel al lui Burak și Fahriye 

Nunta Neslihan Atagul sii Kadir Dogulu

Separat, toată lumea a lăudat servirea foarte frumoasă a tortului de nuntă, care a fost împărțită în porții mici în avans. Și numai vârful a fost tăiat de miri. Totul, așa cum prescriu tradițiile musulmane.

3. Nunta lui Beren Saat cu Kenan Dogulu

Toți fanii serialelor turcești îl cunosc și își amintesc destul de bine de actrița Beren Saat. 

Aceasta a jucat în serialul turcesc Netflix „The Gift”, iar înainte de asta a strălucit în proiectele „Magnificent Century”. Kösem Empire” și „Iubire interzisă”. 

Relația cu Kenan Dogulu au durat 2 ani jumătate și s-au încheiat cu o nuntă incredibil de luxoasă. Mai mult, evenimentul a avut loc în ... Los Angeles pe plaja din Malibu în iunie 2014.

Nunta Beren Saat si Kenan Dogulu

Căsătoria din Los Angeles nu a fost un ”ieftină”. A nu se uită că ținuta actriței era clar una de designer. 

Costul total (conform experților) este estimat 53.000 de euro. Și acest lucru este logic, pentru că doar colierul cu diamante purtat de Beren Saat valorează 9000 euro.
MAI POTI CITI