ÎNDEMNURI pentru protejarea animalelor. Protejarea animalelor importanță compunere.

Vezi ce masuri pentru protejarea animalelor trebuie luate , care este importanta protejarii animalelor, protejarea animalelor compunere cu argumente.

Protectia plantelor si animalelor referat despre drepturile animalelor. Iată câteva îndemnuri pe care fiecare iubitor de animale trebuie să le știe. Dacă nu, oricum suntem siguri că fiecare simte ceea ce descriu îndemnurile de mai jos.

Iata câteva îndemnuri pentru protejarea animalelor care pot fi folosite și într-un referat / compunere

• Ignorand nenumaratele noastre indemnuri la normalitate si decenta, la respectarea practicilor . Articole din protecţia animalelor scrise de supravietuitor. Aceste animale salbatice ocrotite sever sunt supuse si altor pericole care vin din mediul lor natural: atacul rasilor, al ursilor sau lupilor etc.

• Măreția și progresul moral al unei societăți nu pot fi judecate decât după modul în care își tratează animalele.

referat indemnuri Protectia plantelor si animalelor referat

• Chiar și păsările suferă de foame atunci când totul este înghețat. O căsuță pentru păsări cu mâncare specială îi ajută pe prietenii cu pene în timpul sezonului înghețat. Trebuie să se asigure, de asemenea, accesul animalelor la apă, punând la îndemână un castronel nemetalic cu apă și spărgând gheața de la suprafața apei de două ori pe zi.

• Plantelor le este necesara lumina. Ele necesita udare dar si ingrasamant. Trebuie sa avem grija de plante ca ele sa infloreasca si sa nu se  ofileasca. Indemnul tau suna frumos, dar se vede ca nu stii ce inseamna sa ai grija.

• Susțin atât drepturile animalelor, cât și drepturile oamenilor. Despre asta este, în fapt, natura umană

• Nu sustine folosirea animalelor pentru divertisment : circurile, cursele de cai, caini, porci etc, coridele, show-urile de rodeo sunt manifestari barbare, care ar fi trebuit sa ramana in Evul Mediu sau in Roma Antica. E o rusine ca in sec. XXI oamenii se mai amuza urmarind cum un taur e ucis cu sageti.

• Actioneaza, nu sta! Daca vezi un caine calcat de masina, du-l la vet, nu te grabi sa ajungi acasa ca sa umpli paginile forumurilor cu lamentari  ‘de ce nu vrea nimeni sa ma ajute’. Fa ce poti, cu ceea ce ai la indemnana!

• Animalele sălbatice trebuiesc protejate prin asigurarea necesarului de hrana cand le lipsesc. Dacă in paduri sunt gasiti pui care nu pot să-si poate singuri de grija, pentru ca le-a murit mama, ei trebuiesc adusi in adaposturi special amenajate in acest sens, hranite pana la varsta care se descurca singuri. Numai atunci pot fi eliberate in natura.

• Pisicile ţinute afară sau pisicile fără stăpân îngheață dacă nu au un adăpost: Hambarele, șoproanele, garajele sau pivnițele lăsate deschise pot salva acum vieți. Cu cât mai mulți oameni oferă acest mic ajutor, cu atât mai multe animale vor putea ieși din iarnă.

Daca iubiți animalele dovediți asta. AJUTAȚI ANIMALELE NĂPĂSTUITE! Un caine iti este cel mai bun prieten! O pisica te liniștește. O pasare te impresionează.

Un cal te cucerește. Toate animalele sunt EXPRESIA IUBIRII pe pământ. Oamenii ar trebui sa dovedească prin generozitatea ca sunt deasupra animalelor ca inteligenta.

Dar ce sa vezi de cele mai multe ori ANIMALELE ne dovedesc NOUA OAMENILOR cata iubire, generozitate si dăruire vibrează in aceste fiinte.

IUBIREA unui caine, frumusețea unei flori, dragalasenia unei pasari INTREC de MII DE ORI firea de JIVINA a OAMENILOR!

IUBITI, OCROTITI ANIMALELE! Ne ofera lectii de vita nepretuite!
MAI POTI CITI