Carmen de la Sălciua și iubitul Marian nuntă după divorț! Vedeta acuzată că e spărgătoare de căsnicii.

Wiki monden - o nouă lovitură pentru Carmen de la Sălciua în spațiul media. Carmen de la Sălciua a fost acuzată în direct și la oră de maximă audiență de soția noului ei iubit că le-a stricat căsnicia.

Simțindu-se atacată pe nedrept Carmen a intervenit în emisiune Teo Show, acolo unde a dezvăluit că iubitul ei, Marian Corcheș, și soția lui sunt despărțiți, iar actele de divorț au fost depuse.

Bianca Corcheș i-a adus acuzații grave soțului ei: „Banii pe care amândoi i-am muncit, nu mi-i dă. M-a lăsat ca pe un gunoi pur și simplu, ca el să se poate duce în vacanțe cu Carmen și să se distreze și eu să rămân fără nimic...

Bianca își dorește unul dintre apartamente, plata a jumătate din cel de-al treilea apartament, dar și o mașină și să împartă banii pe care i-au strâns împreună.

carmen de la salciua si marian corches nunta dupa divort

Carmen de la Sălciua  este din nou îndrăgostită și asta se poate observa din pozele de pe pagina sa personală de Instragram, în care apare întotdeauna cu zâmbetul pe buze, la brațul bărbatului care îi face zilele mai frumoase.

Marian, noul iubit al cântăreței Carmen de la Sălciua spune că soția lui i-a propus ca acesta să-i dea o sumă uriașă, pentru ca divorțul dintre ei doi să aibă odată loc. 

Femeia a refuzat ca divorțul să aibă loc la notar, așa cum și-a dorit Marian.Bărbatul a intentat actele de divorț, acum două luni. 

De precizat este că, Marian solicitase deja divorțul în momentul în care relația dintre el și Carmen a început. 

Marian a făcut publice imagini cu actul official, care arată că ei sunt despărțiți de o perioadă de două luni. Aceasta este acțiunea civilă de divorț, pe care Marian a intentat-o.
MAI POTI CITI