WATCHSHOP.ro păreri forumuri: cel mai important magazin online de ceasuri din România cu puncte de fidelitate

Am analizat părerile despre watchshop.ro de pe forumurile cu subiecte precum ceasuri dama watchshop, casio watchshop, ceasuri barbatesti bune, promotii ceasuri barbatesti, ceasuri de mână bărbați, ceasuri dama elegante de firma România, și am observat că opiniile și comentariile clienților sunt apreciative și exprimă mulțumirea și încrederea acestora în calitatea produselor și a serviciilor oferite.

Lansat in 2009, cu un portofoliu ce cuprindea un numar limitat de branduri, WatchShop a reusit sa devina cel mai important magazin online de ceasuri, iar in 2018 ne mandrim cu aproape 100 de branduri si peste 12.000 de produse active.

WatchShop este un magazin specializat in ceasuri, dedicat barbatilor, motiv pentru care doar aici vei gasi, pe langa ceasuri si accesorii, produse specifice barbatilor si ritualurilor de ingrijire ale acestora. 

Bineinteles, femeile sunt si ele binevenite pe site-ul WatchShop, avand de ales dintr-o varietate de peste 3500 de produse!

Printre brandurile din oferta WatchShop România enumeram: Tissot, Citizen, Seiko, Swatch, Festina, Longines, Orient, Suunto etc, precum si branduri pentru care suntem importatori unici, printre care Ingersoll, Accurist sau Sekonda.

watchshop.ro parer magazin ceasuri elegante de dama si barbati ieftine

Beneficii clienți magazin de ceasuri WATCHSHOP.ro România:

• 365 zile termen retur pentru produse

• Retur gratuit pentru toate comenzile

•  Oferim puncte valorice de fidelitate la orice comanda, puncte care se pot folosi pentru achizitionarea oricaror produse de pe site.

•  Oferim servicii de ceasornicarie in Ceasornicaria WatchShop.ro

•  Exista posibilitatea de a verifica coletul inainte de face plata ramburs

Politica de returnare - WatchShop.ro

Chiar dacă termenul legal de retur este de 14 zile calendaristice, la WatchShop.ro produsele se pot returna in termen de 30 de zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv; nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc).

Returul se face insotit de factura produsului, alaturi de certificatul de garantie. Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate de cumparator, sa nu fie purtate.


Puncte fidelitate - WatchShop

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru comenzile efectuate pe WatchShop.ro. Punctele de fidelitate se acorda de la prima comanda efectuata in acest magazin online.

1 punct valoreaza 1 Leu. Acumuland puncte poti sa primești GRATUIT produse de pe site-ul WatchShop.ro. 

Cu cat mai multe puncte, cu atat reducerile pentru diverse produse vor fi mai mari.

IMPORTANT! Pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate nu se acorda puncte de fidelitate suplimentare.
MAI POTI CITI