Pareri Tratament pentru Cresterea Genelor cu Peptide Peptalash II Indeed Labs laudat pe forumuri

Tratamentul pentru Cresterea Genelor cu Peptide Peptalash II Indeed Labs are pe forumuri pareri si opinii mai mult decat pozitive, cumparatorii exprimand in comentariile lor multumirea si increderea in beneficii si efecte pozitive ale acestui produs cosmetic.

Tratament pentru Cresterea Genelor cu Peptide Peptalash II Indeed Labs, 1.2 ml: tratament ce intareste si repara genele, crescand vizibil lungimea si densitatea lor. 

Are in compozitie celule stem vegetale dintr-un tip de mar elvetian rar si doua amestecuri de peptide, ce ofera nutritie si previne ruperea. 

Totodata, tratamentul pentru cresterea genelor netezeste pielea din jurul ochilor si reduce aspectul liniilor fine din jurul acestora. 

Contine de asemenea o lipo-oligopeptida biodisponibila (Sympeptide X Lash Plus) ce ingroasa si alungeste firele, stimuland productia de keratina; o peptida bogata in vitamine (Widelash) care creste productia de keratinocite si sprijina ancorarea puternica a parului, ajutand la o crestere mai puternica si o tripeptida (Matrice Yl Morphomics) ce reduce vizibil aspectul liniilor fine din jurul ochilor.

Peptalash II Indeed Labs pareri forum tratament cresterea genelor

Ingrediente compozitie: 

water (aqua / eau), glycerin, caprylyl glycol, malus domestica fruit cell culture extract, myristoyl pentapeptide-17, biotinoyl tripeptide-1, n-prolyl palmitoyl tripeptide-56 acetate, 1,2-hexanediol, polysorbate 20, lactitol, xylitol, troxerutin, pentylene glycol, panthenol, disodium edta, phenoxyethanol, xanthan gum, sodium hydroxide, lecithin, sodium benzoate, benzoic acid, citric acid.


Mod de utilizare Tratament pentru Cresterea Genelor cu Peptide Peptalash II Indeed Labs: 

Se rasuceste aplicatorul tip creion si se aplica o cantitate mica de produs la baza genelor, atat pe peoapele superioare, cat si pe cele inferioare, de doua ori pe zi. 

Se intinde produsul si pe zona din jurul ochilor.
MAI POTI CITI