Pareri Clarins Double Serum Eye Crema anti-rid pentru ochi apreciata pozitiv pe forumuri

Clarins Double Serum beneficiaza pe forumuri de pareri pozitive si apreciative, care pe un ton de certitudine transmit prin intermediul opiniilor cumparatorilor un sentiment de incredere si multumire in calitatile si eficienta acestui produs cosmetic.

Printre cele mai populare produse cosmetice ale laboratoarele Clarins se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume.

Ce este si pentru ce se foloseste Clarins Double Serum Eye Crema anti-rid

Serul pentru ochi Clarins Double Serum Eye hrănește intens pielea din jurul ochilor, conferindu-i un aspect tineresc.

Caracteristici si beneficii:

  • netezește eficient liniile și ridurile fine
  • elimină pungile și cercurile întunecate de sub ochi
  • hrănește intens zona ochilor
  • conferă pielii un aspect proaspăt și odihnit

Pareri Clarins Double Serum Eye Crema anti-rid pentru ochi

Clarins Double Serum Eye este format din doua seruri puternice intr-unul singur! Contine peste 20 de extracte potente de plante, pentru a combate eficient primele semne ale imbatranirii. 

Folosirea lui zilnica stimuleaza cele 5 functii vitale ale pielii: regenerare, hidratare, oxigenare, nutritie si protective. 

Astfel, pielea devine mai ferma, mai neteda si mai luminoasa in doar 7 zile de utilizare. Potrivit pentru toate tipurile de ten.


Mod de utilizare Clarins Double Serum Eye Crema anti-rid pentru zona ochilor

Se aplică pe zona curată din jurul ochilor și se tapotează ușor, cu vârfurile degetelor.

Se poate utiliza atat ziua cat si noaptea.

Parerea noastra este ca Clarins Double Serum Eye Crema anti-rid pentru zona ochilor ofera urmatoarele beneficii, documentate si de comentariile cumparatoarelor: lifting, nutriție, împotriva cearcănelor, fermitate si de aceea merita sa il cumparati cu incredere.
MAI POTI CITI