OANA NICOLAU biografie psihoterapeut de cuplu expert la Căsătoriți pe nevăzute, vârstă, studii și familie

Cine este OANA NICOLAU, ce biografie și studii are, wiki profesional și familie

Oana Nicolau este psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, soție și mama a trei băieți. 

Oana Nicolau formează un cuplu cu soțul ei de 29 de ani, iar experiența personală a învățat-o să creadă în dragoste, dar și să înțeleagă cum poate să-i ajute mai bine pe cei care trec prin perioade tensionate în cuplu, să-i sprijine și să-i ghidează să dezvolte relații funcționale, sănătoase și împlinite.

Oana Nicolau psiholog biografie varsta studii


Certificări și specializări OANA NICOLAU conform CV-ului:

• Psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie

• Psihosexolog

•  Psiholog atestat în psihologia muncii

•  Master în Psihologie clinică și resurse umane.

•  Autor carte:  "A de la armonie"

•  Autor "Serialul Cuplului" - platforma de cursuri dedicata relatiei de cuplu

OANA NICOLAU spune că se simte binecuvântată pentru că am o familie minunată, care îmi aminteşte mereu cât de frumoasă este viaţa. 

Este împlinită pentru că are şansa să practice o profesie care îi place la nebunie! Se trezește dimineaţa şi ştie că o aşteaptă o zi minunată, o zi în care voi întâlni oameni.

Cea mai înţeleaptă decizie din viaţa Oanei Nicolau a fost aceea în care a hotărât să urmeze facultatea de psihologie. 

Decizia de a urma şi o formare în terapia de familie şi cuplu a venit oarecum natural pentru că își dorea să ajute oamenii să întreţină relaţii funcţionale în sistemul din care face parte.

Unii spun că este dificil să lucrezi cu oamenii, dar Oana Nicolau spune că este o şansă extraordinară să ai posibilitatea să interacţionezi mereu cu o mulţime de gânduri, sentimente, trăiri, fiecare la fel de interesante, şi chiar fascinante.

Referitor la noul ”job” de expert la emisiunea Căsătoriți pe nevăzute de la PRO TV iată ce declară Oana Nicolau

”Cei mai mulți oameni se ghidează după chimie, atunci când își caută un partener. Mă bucur că putem să demonstrăm că ceea ce contează pentru o relație cu adevărat sănătoasă este compatibilitatea. Prin testele, evaluările și întâlnirile pe care le facem, vom avea o imagine clară asupra fiecărui participant și vom reuși să găsim acele compatibilități care ne indică formarea unor cupluri de succes. Căsătoriți pe nevăzute este o emisiune educativă. Telespectatorii vor avea oportunitatea să afle informații utile despre relația de cuplu. Vor învăța cum să gestioneze anumite situații dificile care apar, inevitabil, într-un cuplu. Nu este doar despre concurenți, este despre fiecare persoană care urmărește această emisiune. Ne vom regăsi cu toții în poveștile cuplurilor pe care le vom vedea”, a spus Oana Nicolau.
MAI POTI CITI