BIOGRAFIA actorului BARIS YALCIN aka MAKFUZ tatal biologic al lui REYAN in serialul HERCAI

WIKI ACTOR BARIS YALCIN DATA NASTERII, INALTIME, ZODIE, PASIUNI, IUBITA, FAMILIE, COPII, PLANURI DE VIITOR.

Un personaj menit sa atragă atenția publicului in serialul fenomen este MAKFUZ adevăratul tata biologic al eroinei REYYAN.

ZEHRA iubita din tinerețe a lui MAKFUZ rămâne însărcinată si atunci când ii comunica fericita vestea iubitului are un soc cand acesta ii propune sa avorteze mai ales ca familia ZEHREI nu era de acord cu relatia lor.

Îndurerată ZEHRA pleaca si jura ca nu mai vrea sa auda de MAKFUZ. Isi ia responsibilittaea sa creasca sigur[ copilul dar ZEHRA va fi data afara din casa.

Fratele ZEHREI e plecat in armata si acesta ii povestește lui HAZAR SADOGLU situatia surorii.

Cand iese din aramata HAZAR merge sa iis caute iubita pe DILSAH daraafla a a fost inmormantata. HAZAR ramane cu imensa durere de a nu fi reusit sa isi protejeze iubita.

BARIS YALCIN Biografie actor turc din Hercai

Incet o ajuta pe ZEHRA sora prietenului din armata si cand afla ca ZEHRA poarta in pantece un copil o va lua in casatorie.

ZEHRA si HAZAR isi oblojesc împreună ranile. Iubirea lor creste pana devine una adevărată . HAZAR in ciuda dezacordului tatălui sau o aduce pe ZEHRA ca nora si mireasa lui.

Atunci cand MAKFUZ o cauta din nou pe ZEHRA aceasta ii comunica ca s-a măritat si nu are nevoie sa il mai vada vreodata.

MAKFUZ regreta dar este pus in fata unui fapt implinit. El pleacă si va reveni in MIDYAT ca angajat al fiului lui FUSUN , ASLAN ASLANBEY.

MAKFUZ știe de uneltirile acestuia penru a se razbuna dar nu ii pasa. Un semnal de alarma pentru MAKFUZ cand vede ca ASLAN s-a indragostit de unica sa fiica frumoasa REYYAN.

MAKFUZ jura ca isi va proteja fiica si asta si face. Regreta ca nu a avut grija de copila sa si a pierdut toate momentele frumoase din viata lui REYYAN.

REYYAN habar nu avea ca HAZAR o infiiase si tatl ei adevarta este MAKFUZ. Are un soc REYYAN dar pe parcurs reusete sa aiba o relatie buna cu MAKFUZ ba chiar reusete sa ii apropie pe HAZAR tatal ei asa cum credea si adevartul tata a lui MIRAN.

Cine este actorul BARIS YALCIN cel ce da viata personajului MAKFUZ in serialul HERCAI?

BARIS YALCIN s-a nascut in GERMANIA are 45 de ani. Stim ca are un frate DEVRIM YALCIN tot actor.

Nu stim daca are familie, sotie, iubita nu apar aceste informatii. Se muta din GERMANIA in TURCIA si termina specializarae actorie- teatru a UNIVERSITATII MARMARA.

Măsoară 1.82m înălțime si are 80 de kg. Parintii celor doi frati BARIS si DEVRIM YALCIN sunt AVRI si AYSEGUL YALCIN.

BUNICUL fraților YALCIN este tot actor IHSAN DEVRIM.

BARIS YALCIN a căpătat experiență a jucat in filme, teatru, a jucat si in reclame si asa a tras atentia publicului si a regizorilor.

A jucat in seriale de succes si a colaborat cu actori din diverse generatii de la FERIDE CETIN aka ZEHRA si toata pleiada actorilor din serialul HERCAI api GUVEN HOKSA, cuplul FAHRIYE EVCEN si BURAK OZCIVIT, DILAN CICEK DENIZ, BERK KAVANI, KIVANC KASSABALI.

FILMOGRAFIE BORIS YALCIN

2019-2021-HERCAI- MAKFUZ

2019- VERDA

2018-SERVET-EFE

2017-DELI GONUL

2015-2016- ASK YENIDEN

2014-KACAK

2014- TAKAT MUZEYM BU DERIN BIR TUKTU-HALIL

2014- RUHUMUN YAYNESI- BORA

2013- APA SI FOC- SINAN

2012- EVRIM SENSIN-EROL

2011-2012- TAK BASIZIMA- AKSEL

2007- PROMISIUNEA-CIHAN

2005- HIRSIZ VAR

2002- BESIBIYERDE

Care sunt pasiunile actorului BARIS YALCIN ? Ce nu știați despre actor este faptul ca este un sportiv practicant ala artelor martiale de la KICK BOX, TAEKWONDO, LUPTE GRECO ROMANE unde a obținut premii.

Vorbeste fluent limba engleza. Si-a facut debutul in KIRGIN CICEKLAR si apoi a primit oferta de a juca in alt serial BODRUM MASALA.

In perioada 2014-2015 a efectuat serviciul militar. ESTE ACTOR, DUBBER adica acea persona care se ocupa cu soundtrack-ul si traducerea dintr-o limba străină.

Este si ADAPTER adica reușește sa adaptează texte. Un bărbat plin de talente si in plus un barbat atrgator.

Doamnelor, domnilor el este BARIS YALCIN un barbat al surprizelor.
MAI POTI CITI