FIOLE BABOR Hydra Plus Active Fluid cu Acid Hialuronic păreri forumuri, beneficii și mod utilizare

Părerile consumatorilor despre FIOLE BABOR Hydra Plus Active Fluid cu Acid Hialuronic extrase din media opiniilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune și eficiente cosmetice care revitaliza pielea uscată, lipsită de elasticitate:

1. Păreri Favorabile: 0,78
2. Păreri Negative: 0,50
3. Păreri Neutre: 0,47

Scorul agregat al părerilor de pe forumurile despre Fiole Babor Hydra Plus Active Fluid cu Acid Hialuronic

Utilitate - 4,55 - din 5
Funcționează asa cum este descris - 4,40 din 5
Este produsul ușor de folosit - 4,45 din 5
Este produsul de calitate - 4,50 din 5
Au avut alții o experiență bună cu produsul - 4,40 din 5
Sunt avantajele mai mari decât dezavantajele produsului - DA
Care este raportul calitate preț - Bun

Ce este și pentru ce sue utilizează Fiolele Babor Hydra Plus Active Fluid cu Acid HialuronicO cura cu fiolele Babor Hydra Plus Active Fluid iti va reda pielea pe care ai crezut-o demult pierduta: elastica, hidratata, plina de vitalitate.

Fiole Babor Hydra Plus Active Fluid cu acid hiluronic Pareri forum cosmetice profesionale de lux


BABOR Hydra Plus Active Fluid cu Acid Hialuronic este unoncentrat activ pentru pielea uscata, lipsita de elasticitate, extrem de eficient cu substante active pentru hidratare. Restabileste rapid echilibrul de hidratare al pielii si previne deshidratarea.

Fiolele Babor Hydra Plus Active Fluid contin un concentrat activ de acid hialuronic, fiind ideale pentru a ingriji si revitaliza pielea uscata, lipsita de elasticitate. Este un tratament cosmetic extrem de eficient, fiind imbogatit cu cele mai puternice substante active pentru hidratare.

Tratamentele faciale bazate pe produsele Babor se definesc prin puritate ecologică, stare de bine și frumusețe naturală.

Babor a surprins întotdeauna prin calitatea ingredientelor folosite, mereu naturale si doar cele mai pure pentru o oferi o gama ultra exclusivista pentru cele mai exigente cerinte.

Cum se utilizează Fiolele Babor Hydra Plus Active Fluid


Se aplica de preferinta seara, dupa demachirea tenului cu produse Cleansing. Agitati recipientul, acoperiti fiola cu un servetel sau cu deschizatorul de fiole din cutie. 

Tineti fiola din partea de sus si rupeti fiola, de la baza cercului colorat, din partea inferioara. 

Turnati fluidul in palma si apoi aplicati-l uniform pe fata, gat si decolteu si tapotati usor pielea. Apoi aplicat crema de ingrijire.
MAI POTI CITI