Biografia RADU CAPTARI ARTISTUL care promoveaza MUZICA RUSEASCA are suflet de roman si are ATITUDINE

BIOGRAFIA RADU CAPTARI: VÂRSTA, FAMILIE, CARIERA, COPII, ZODIE. VISELE ARTISTLUI care prin muzica sa sensibilizează. Îmbină folclorul rusesc cu muzica tigăneasca din RUSIA.

RADU CAPTARI este un ARTIST DESAVARSIT, familist stabilit in ROMANIA din 1997 anul in care s-a căsătorit. Cum s-a adaptat in ROMANIA cum a reușit sa performeze într-o tara necunoscuta al cărui showbiz e plin de unii "mucoși" care se cred mari CANTARETI.

RADU CAPTARI provine dintr-o familie de țărani. S-a născut la CHISINAU dar a copilărit in orașul CERNAUTI.

Stabilit in Romania spune ca este ROMAN 100%. Adolescenta i-a fost presărată cu răzvrătirii, prieteni dragi si întâmplări haioase.

A terminat LICEUL GHEORGHE ASACHI din CHISINAU. Este absolvent al CONSERVATORULUI din CHISINAU si al unui MASTERAT in DIRIJAT SI COMPOZITIE la prestigiosul CONSERVATOR in MOSCOVA.

wiki radu captari biografie varsta sotie
In cariera a reușit si PERFORMANTE de care este mândru tare. Atunci când a primit telefonul care il anunța ca va cânta împreună cu corul faimos al ARMATEI ROSII din RUSIA a crezut ca cineva face o gluma proasta si a închis telefonul.

Si de abia la al doilea telefon a aflat ca fusese cu adevărat invitat sa cânte cu faimosul cor recunoscut in toata lumea si s-a simțit fericit. I-a impresionat pe ruși.

RADU e tare mândru de familia lui mai ales de bunicul LEONTIE CAPTARI care a trait războiul. A făcut parte din trupa de VANATORI DE MUNTE- LIPCANI 1935.

Un bărbat adevărat care a lăsat cu limba de moarte sa fie îngropat cu steagul trupei de vânători LIPCANI. In familia lui RADU se vorbea limba moldoveneasca.

Intr-o zi bunicul i-a dăruit o ediție rara din 1923 a AMINTIRILOR DIN COPILARIE a lui CREANGA si i-a spus nepotului sa citească cartea caci ACEASTA LIMBA ROMANA este limba lui si trebuie sa o învețe.

RADU isi aduce aminte cu plăcere de năzbâtiile din liceu. Intr-o zi a furat orarul de la avizier care era scris in caligrafie chirilica. RADU împreună cu un prieten pictor a rescris orarul in alfabetul lain.

Au trecut doua săptămânii pana s-a prins directorul. RADU avea sa fie fugărit si de militie sa fie "articulat' si chiar a stat la închisoare de dragul LIMBII ROMANE.

CA ARTIST, RADU CAPTARI simte ca nu are noțiunea de nație. RADU mulțumește CELUI DE SUS pentru ocazia de a întâlni oameni frumoși cu suflet care l-au ajutat sa se adapteze la viata capitalei.

A venit in BUCURESTI împreună cu sotia sa de profesie maestru coregraf. Era anul 1997.

Cuplul a fost binecuvântat cu doi copii un băiat ce a împlinit deja 18 ani si o minune mica de fata o scumpete in vârsta de 5 ani.

Mica le cam da de cap părinților atunci când se ascunde prin casa. Bunăoară intr-o zi RADU era sa înnebunească căutând-o s-a îngrijorat pana a găsit-o ascunsa in dulap.

In anul 2000 RADU CAPTARI era angajat la TEATRUL EVREIESC DE STAT in funcția de șef de orchestra. A rămas aici noua ani de zile.

Fiind mereu in preajma actorilor a început sa "fure" meserie si si-a dovedit talentul a apărut ca actor in mai multe piese de teatru.

A muncit mai apoi la CENTRUL COMUNITAR EVREIESC si apoi la ASOCIATIA AZERILOR. Asa s-a împrietinit cu angajații a patru ambasade.

RADU si-a luat un manager care sa il ajute sa se descurce in hățișul showbiz-ului romanesc.

Are concerte in toata tara a călătorit in străinătate a efectuat sute de turnee.

Despre el au scris la modul laudativ jurnaliștii americani.

RADU este un om plin de umor cu mult bun simt admirat de fani are multi admiratori si pe rețelele de socializare.

Tace RADU dar si cand s-a umplut paharul spune lucrurilor pe nume. A spus ca in showbiz-ul romanesc sunt multi " mucoși" așa zis specialiști care NU STIU CE ESTE MUZICA ADEVARATA.

Nu înțelege de ce televiziunile aleg sa promoveze NON VALORI ridicate la rang de VEDETE. De ce romanii asculta manele de ce se uita la scandaluri de ce sunt atrași de picanterii din viata unor femei care in fapt nu au nicio meserie.

Tocmai de aceea admira si respecta rușii pentru faptul ca isi promovează CULTURA si OBICEIURILE asa cum o fac din generație in generație.

Si asta indiferent de cine s-aflat la guvernare. RADU CAPTARI NU FACE POLITICA dar a explicat tuturor de ce il admira pe VLADIMIR PUTIN.

PUTIN s-a implicat in CULTURA a sprijinit mereu ARTISTII. A investit in cultura 2 miliarde de lei.

Si- a dorit ca vestitul TEATRU MARE din MOSCOVA aka BALSHOI THEATR sa isi recapte strălucirea iar cei care au lucrat au reușit sa termine proiectul cu un an înainte de limita impusa.

RADU a vorbit despre exigentele artiștilor din RUSIA despre profesionalismul cu care își fac meseria. A dat-o de exemplu pe marea cântăreața ALA PUGACIOVA care se spune ca are controlul a 50%din showbizul rusesc.

Fiica PUGACIOVEI a fost nevoita sa aștepte câțiva ani pana sa iasa sa cânte a trebuit sa isi convingă mama ca nu s-ar face de rușine.

In anul 2000 RADU CAPTARI a mers intr-un turneu împreună cu o trupa de teatru de actori londonezi. A mers cu trupa in ELVETIA, BELGIA.

E pasionat de istorie de mancare buna si are prieteni de nadejde in mai toate colturile lumii. Care il iubesc si ii fac cadouri fine.

Iar RADU ii răsplătește cu muzica lui care sensibilizează inimile oamenilor.

Ii place actoria si chiar a avut de unde "fura " meserie. A văzut COCOSATUL DE LA NOTRE DAME chiar la PARIS. Cu titularul strașnicul GARROU.

Ultimele spectacole ale lui RADU CAPTARI s-u bucurat de mare succes. A jucat in "EDITIE SPECIALA".

I-a avut alături pe marele actor HORATIU MALAELE dar si pe baiatul acestuia BOGDAN MALAELE actor de STAND UP COMEDY.

radu captari muzica ruseasca instagram
Si-a adus omagiul intr-un spectacol la AGNITA dedicat celui pe care prietenii nu l-au uitat IOAN GYURI PASCU.

A avut colaborari cu TETRUL EVREIESC DE STAT unde a compus muzica.Si muzica pentru spectacolele din AMERICA fix la NEW YORK.

A avut concert la SALA PALATULUI unde a cantat fara sonorizare. Este invitat in permanenta la emisiuni la ANTTENA 1 la DIGI 24 si la posturile de radio.

E mandru de colaborarea cu regizorul de tetru HAUSVATER. RADU este extrem de meticulos atunci cand lucreaza vrea sa stie totul si nu lasa nimic la voia intamplarii.

Are un repertoriu miraculos de peste 500 de cantece si la concerte nu are playlist canta dupa cum simte publicul.

Imparte energia si frumusetea muzicii folclorului rusesc. Sa nu uitam ca RADU CAPTARI este la baza DIRIJOR.

CANTARET, DIRIJOR, COMPOZITOR. Talentat, natural transmite din preaplinul inimii sale. Ii multumeste zilnic lui DUMNEZEU pentru harul primit VOCEA sa.

Are grija cum apare in fata publicului si il vedem puratand acele tichiute. Nu ii plac sepcile cu cozoroc.

Anul trecut i-a vrajit pe danezi si irlandezi a avut 5 concerte in DANEMARCA si IRLANDA. A sustinut si recitaluri de muzica si poezie de pilda spectacolul NOMAZII LUI MIHALCOV , VISATORII, DOR DE STEPA.

Un spectacol deosebit este "DACA DUMNEZEU AR UITA PENTRU O CLIPA" cu MARIUS MANOLE, MEDEEA MARINESCU.

Sustine spectacole si in cluburi dar are si petreceri private unde lumea il chema pentru ca este un ARTIST IUBIT.

S-a inscris la un curs de arte plastice si adora sa pescuiasca. Si sa petreaca impreuna cu familia , copiii si prietenii.

Pentru 2021 are in pregatire doua albume. Cu MUZICA RUSEASCA.

RADU CAPTATI ARTISTUL care promovează folclorul rusesc muzica adevărată tiganeasca ruseasca. Un OM DE PUS LA RANA!

El este doamnelor , domnilor RADU CAPTARI ARTISTUL care da dependenta daca ajungi la un concert de-al sau.

JOS PALARIA, DOMNULE RADU CAPTARI!
MAI POTI CITI