Parfum ARĂBESC MUSK Elixir de la Khaneen păreri forumuri, cum miroase, cât persistă și prețuri

Părerea comentariilor despre Musk Elixir de la Khaneen, parfum arabesc pentru femei, 100 ml extrasă din comentariile de pe forumurile cu recomandări despre parfumuri arăbeșri de damă de calitate care persistă mult timp:

1. Păreri Pozitive - 0,72

2. Păreri Negative- 0,51

3. Păreri Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.Distributie pareri si comentarii despre parfumul arăbesc pentru femei Musk Elixir de la Khaneen


♦ Utilitatea parfumului: 4,45 din 5

♦ Miroase parfumul cum este descris: 4,30 din 5

♦ Are parfumul persistență bună: 4,55 din 5

♦ Este parfumul de calitate buna: 4,45 din 5

♦ Este parfumul orientat spre cineva ca mine: 4,15 din 5

♦ Au avut altii o experienta buna cu parfumurile Dubai Aromas: 4,55 din 5

Caractersitici și descriere parfum arăbesc pentru femei Musk Elixir de la Khaneen

Musk Elixir de la Khaneen parfum arabesc, este mirosul posibilităților interminabile. Musk Elixir este un parfum arăbesc lemnos oriental exclusiv cu un Siaj Puternic si persistență indelungata.

Putem spune că Musk Elixir de la Khaneen reprezintă la nivel olfactiv emoția necunoscutului, centrata în profunzimea unei emoții neprețuite.

Musk Elixir de la Khaneen este un parfum abstract cu nuante de ambra, mosc si trestie de zahar. 

Notele de varf deschid parfumul cu acorduri proaspete, usor amarui de bergamota, sofran si mosc. 

Notele de mijloc sunt construite din arome suave de iasomie de Sambac, neroli (flori de portocal) si opulent musk (mosc). 

Notele de baza formate din acorduri de ambra, trestie de zahar, opulent musk (mosc) si o atingere de lemn de agar (oud) echilibrează parfumul pentru a sustine complexitatea unui elixir oriental.
MAI POTI CITI