Câştigători concurs FLANCO 2020. Câştigă produse ELECTROLUX de 6000 lei

Concursul cu premii ELECTROLUX în valoare de 6000 lei se va desfășura online pe www.flanco.ro si se adresează tuturor abonaților la newsletter-ul Flanco. 

Tragerea la sorți a câștigătorului concursului Flanco şi Electrolux va avea loc în data de 5 noiembrie 2020.

Perioada de desfășurare a concursului Flanco pachet incorporabile Electrolux în valoare de 6.000 lei. 1 – 31 octombrie 2020.

Înscrierea în concursul FLANCO 2020 ”"Te abonezi la newsletter si castigi super premii” se realizează in mod automat prin abonarea la newsletter-ul Flanco.

Câștigătorii concursului Flanco 2020 vor fi stabiliți prin intermediul platformei www.tragerilasorti.ro.

lista castigatori concurs flanco 2020 newsletter


Extragerile se vor realiza pe baza adresei de email cu care participanții se abonează la newsletter.

Participanții la tombola Flanco 2020 vor avea posibilitatea sa verifice in platforma www.tragerilasorti.ro daca au luat parte la extragere cu adresa de email cu care au realizat abonarea.

Câștigătorii concursului FLANCO vor fi anunțați ca au câștigat printr-un mesaj trimis de Organizator la adresa de  email cu care s-au abonat, in termen de maximum 3 (trei) zile lucrătoare de la efectuarea extragerii.

Dacă ești deja abonat, poți câștiga și tu! Deschide orice newsletter Flanco din luna octombrie 2020.


Din newsletter-ele Flanco afli toate promoțiile și ești la curent cu noile tehnologii din domeniul IT, electronice, și electrocasnice.

Premiile nu sunt transmisibile, iar contravaloarea lor nu poate fi acordata in bani, vouchere sau alte produse ori servicii.
MAI POTI CITI