Câștigători Concurs Dr. OETKER Crăciun 2020 premii 1000 euro. Înscrieri pe ingrediente-prajituri.promotii-oetker.ro

Concursul Dr. OETKER Crăciun 2020 la care câștigătorii câștigă 1000 euro se desfășoară online în perioada 1 octombrie 2020 – 31 ianuarie 2021.

Anuntarea castigatorilor concursului Dr. Oetker – Bucuroși să aducem familia în jurul mesei  se va realiza prin publicarea acestora pe www.oetker.ro intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data validarii ultimului castigator.

Premiile Dr. Oetker în valoare de 1000 euro vor fi inmanate castigatorilor in contul IBAN comunicat de catre acesta, prin transfer bancar, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe www.oetker.ro

Cum participi la concursul Dr. OETKER Crăciun 2020

lista castigatori concurs dr oetker craciun 2020 premii de 1000 euro

Pregătește prăjitura din tematica fiecărei luni, înscrie pe site-ul campaniei promoționale Dr. Oetker – Bucuroși să aducem familia în jurul mesei o fotografie cu ea împreună cu un ingredient Dr. Oetker folosit la preparare și intră în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 5 premii a câte 1.000 de euro oferite lunar de către organizatorul promoției.

Tematica fiecărei luni de concurs Dr. Oetker este următoarea: 

♦ octombrie 2020 – prăjituri cu fructe, 

♦ noiembrie 2020 – prăjitura preferată a familiei , 

♦ decembrie 2020 – prăjituri de sărbătoare 

♦ ianuarie 2021 – prăjituri cu ornamente decorate frumos.

O înscriere în concursul Dr. Oetker este considerată validă dacă se încadrează în tematica lunii pentru care se face înscrierea iar în fotografia înscrisă se vede clar prăjitura și ambalajul ingredientului Dr. Oetker folosit pentru prepararea ei.

Toate înscrierile valide din fiecare lună de campanie promoțională participă la tragerea la sorți lunară prin care sunt desemnați 5 câștigători constând în 5 premii în bani în valoare de 1.000 euro fiecare.


ATENȚIE! Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiile daca Participantii desemnati castigatori nu indeplinesc conditiile de validare sau in cazul in care nu sunt suficiente inscrieri in concurs.
MAI POTI CITI