Câștigători concurs CATENA 2020 Gerovital H3. Câștigă bijuterii TEILOR pe www.premiicufarmec.ro

Concursul Gerovital H3 în farmaciile Catena se desfășoară în perioada 1 Octombrie.2020 - 30 Noiembrie.2020.

Lista câștigătorilor concursului Gerovital H3 Derma +, Derma + Premium care - Îngrijire premium, cadouri prețioase 2020 din farmaciile Catena va fi publicată online pe site-ul www.remiicufarmec.ro în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la data validării câștigătorilor.

Cum participi la concursul  Gerovital H3 Derma +, Derma + Premium care - Îngrijire premium, cadouri prețioase 2020 din farmaciile Catena


Vino in farmacile Catena, cumpara orice produs din Gama Gerovital H3 Derma+ sau Gerovital H3 Derma+ Premium Care, inscrie bonul fiscal pe www.premiicufarmec.ro si participa la Campania „Ingrijire Premium, Cadouri Pretioase”! 
castigatori concurs catena gerovital bijuterii teilor

Ce premii câștigi la concursul Gerovital H3 Derma +, Derma + Premium care - Îngrijire premium, cadouri prețioase 2020 din farmaciile Catena


Poti castiga, prin tragere la sorti, unul din cele 10 seturi de Bijuterii Teilor sau unul din cele 100 KIT-uri de ingrijire Gerovital!

Seturile de bijuterii Teilor oferite ca si premiu la tombola Catena si Gerovital constau in: cercei + colier din aur roz

Fiecare kit de ingrijire Gerovilat consta din următoarele produse:

- 1 x Gel micelar Gerovital H3+ Premium Care 150 ml

1x Crema oxigenare si hidratere Gerovital H3+ Premium Care

1 x Crema lift intens Gerovital H3+ Premium Care


Gamele de cosmetice Gerovital H3 Derma+ si Gerovital H3 Derma+ Premium Care sunt special formulate pentru a tine ridurile la distanta si pentru a oferi tenului un aspect proaspat si sanatos. 

Imbogatite cu vitamine si minerale, produsele cresc fermitatea tenului, netezesc ridurile, umplandu-le din interior, si stimuleaza regenerarea si restructurarea pielii.
MAI POTI CITI