DOMINIC Fritz BIOGRAFIE, vărstă, data nașterii, iubita, wiki profesional

Dominic Samuel Fritz biografia, wiki profesional, vârstă, studii, familie, iubită


Înainte de a frunzări biografia, vă spunem că iubita lui Dominic Fritz (născut în 1983) este diplomată în cadrul ONU.

Și că în ciuda a ceea ce cred unii, Dominic Fritz NU este muzician de profesie, a studiat științe politice și administrative la Konstanz, Paris și York(UK).

Din CV-ul prezentat în campania electorala aflăm cele mai importante informaţii despre Dominic Fritz, cel care a reuşit să îl invingă pe Nicolae Robu, primarul Timişoarei în ultimii opt ani.

Conform wiki-ului profesional, Dominic Fritz (vîrsta 37 de ani) lucrat până în septembrie 2019 în administrația publică germană, în ultimii ani ca șef de cabinet pentru un fost președinte al Germaniei Köhler, funcție în care a fost responsabil pentru planificarea strategică a activităților fostului președinte, conducerea echipei sale, comunicare politică și colaborarea cu diverse instituții naționale și internaționale.
dominic fritz cv biografie iubita varsta

Din copilărie Dominic Fritz a studiat pianul și violoncelul, ulterior a cântat în diferite orchestre și ansambluri camerale, coruri semi-profesioniste, a dirijat mai multe ansambluri, compune muzică corală și i-au apărut două CD-uri cu compoziții proprii în Germania.

Dominic Fritz a studiat științe politice și administrative, ca bursier al Fundației Academice Naționale Germane, la Universitatea din Konstanz (Germania), la Sciences Po Paris (Franța) si la Universitatea din York (Anglia).

Dominic Fritz a participat la două misiuni de planificare a intervenției umanitare ale Guvernului german care au avut loc după cutremurul devastator din Haiti în 2010, a asistat la negocieri de pace între mai multe țări africane și a coordonat munca unei comisii strategice a Băncii Africane de Dezvoltare condusă de fostul Secretar General al ONU, Kofi Annan și fostul Director Executiv FMI/fostul Președinte german Horst Köhler.

Legătura lui Dominic Fritz cu Timișoara datează din 2003, când a fost voluntar din partea organizației "Jesuit European Volunteers" la o casă de copii a Federației Caritas a Diecezei Timișoara.

Dominic Fritz nu este la primul contact cu lupta electorală.

În perioada 2009-2019, Dominic Fritz a fost membru al Partidului Verzilor (partid de centru, ecologist) din Germania. Între anii 2011-2012 fiind ales în biroul local Frankfurt am Main, unde printre altele a co-organizat campania pentru alegerile locale
MAI POTI CITI