Filmul morții lui EMI PIAN liderul clanului Duduianu. Execuția în stil mafiot a lui Florin Mototolea și o înmormântare.

Cancanul zilei: Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, a murit în urma unui conflict în stradă. Conflictul sângeros în urma căruia Pian a murit a avut loc în sectorul 6 al Capitalei. 

Emi Pian ân vârstă de 39 de ani, lider al clanului interlop Duduianu, a fost grav rănit și transportat la spital, unde a murit.

Liderul clanului Duduiau, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost executat in stil mafiot, în dimineața zilei de 4 august 2020, de un individ din clanul rival.

UPDATE 1: Emi Pian a fost ucis de fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila. Confictul ar fi pornit de la un joc de barbut.

UPDATE 2: Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduian, a murit când a aflat de moartea fiului său! Nicolae Duduianu ar fi făcut infarct.

Emi Pian, executat in răfuiala mafiotă din sectorul 6 era considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din Romania.

Conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 a zilei de 4 august 2020 și s-a produs între mai multe persoane, în sectorul 6.
moartea lui emi pian film cu mafioti pe cancan.ro

Conform Poliției Capitalei, la fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost duși la spital, iar unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, a murit, întrucât rănile erau mult prea grave.

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul era Florin Mototolea, cunoscut ca Pian.

Numai contează cine este Emi Pian, liderul clanului Duduianu, ucis într-un conflict între interlopi, importante este că anchetatorii au ridicat de la locul faptei un cuțit mare de bucătărie. Se presupune că Emi Pian ar fi fost înjunghiat cu el. Însă surse citate de ziarul Libertatea.ro afirma ca Emi Pian ar fi fost tăiat cu o sabie!

Clanul Duduiau a revenit in atenția publica după ce, in luna iulie, politia a făcut mai multe descinderi la locuințele lor, într-un dosar de șantaj.

Mai multi maneliști celebrii ar fi fost șantajați de membrii grupării conduse de Pian si obligați sa cânte gratis la petreceri.

13 persoane au fost reținute in acet dosar. Printre numele celor șantajați de duduieni se afla Florin Salam si Nicolae Guta.

Tot anul trecut, in luna august, zeci de membri ai clanului Duduianu au facut un scandal uriaș din cauza unui conflict apărut chiar in interiorul clanului. S-au bătut cu furci si topoare chiar in curtea spitalului Floreasca din Capitala.
MAI POTI CITI