State Lavinia Cristina (Mona) biografie, vârstă, iubit, zodie, înălțime

Vezi care este biografia Mona State Lavinia Cristina și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Lavinia Cristina State. Cele mai frumoase poze cu State Lavinia Cristina le găsiți pe pagina ei de Instagram

BIOGRAFIE MĂDĂLINA STATE LAVINIA CRISTINA aka MONA


State Lavinia Cristina are vârsta de 28 de ani, vine din București, iar apropiații îi spun Mona.

De profesie cosmetician, Laviniei Cristina ii place sa călătorească, sa meargă să vadă filme la cinema și adora plimbările în parc.

Tânăra  Mona de la Puterea Dragostei afirma că, deși cei din jurul ei o percep ca fiind o fire dura, se deschide total doar unor anumite persoane din anturajul ei.

Biografia State Lavinia Cristina Mona data nasterii zodie

Lavinia Cristina State își descrie partenerul ideal ca fiind înalt, atletic, sensibil, romantic, amuzant, foarte dragăstos si fidel.

Se considera o femeie frumoasa, inteligenta, atrăgătoare si este sigura ca va ajunge in finala!

Mărturisește ca face parte din categoria femeilor greu de cucerit, iar cel care o dorește va trebui sa lupte cu toate puterile pentru a o cuceri.

Mona de la Puterea Dragostei a fost căsătorită, dar in prezent este divorțată și are un copil în vârstă de 8 ani.

Puterea Dragostei și-a anunțat concurenții sezonului trei. Emisiunea matrimonială de la Kanal D, care începe care a ajuns la sezonul trei, și-a aflat protagoniștii.

Paisprezece concurenți, șapte băieți și șapte fete vor intra aici, în casa pentru a-și arăta sentimentele, emoțiile, trăirile.

Și de această dată se vor naște noi povești de iubire iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă'

Reamintim că noul sezon Puterea Dragostei are parte și de nouă prezentatoare în locul Andreei Mantea. Este vorba despre Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”.
MAI POTI CITI