Paul Daniel Gheti biografie, vârstă, iubită, zodie, înălțime concurent Puterea Dragostei

Vezi care este biografia Paul Daniel Gheti și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are Paul Daniel Gheti. Cele mai frumoase poze cu Paul Daniel Gheti le găsiți pe pagina lui de Instagram

BIOGRAFIE PAUL DANIEL GHETI


Paul Daniel Gheti are vârsta de 22 de ani și este născut în orașul Turda.

În viziunea lui, o iubire înseamna sacrificii și multe compromisuri, pentru ca o relație nu ține cont doar de iubire și dragoste, uneori, peste toate acestea se poate instala rapid monotonia.

Paul Daniel Gheti  consideră că o femeie are nevoie de siguranță, loialitate, respect și încredere.

Paul Daniel Gheti nu-și dorește o fată perfectă, care să mimeze iubirea, consideră că are experiență de viață îndeajuns de multa încât sa își dea seama de caracterul persoanei de lângă el.
Paul Daniel Gheti biografie varsta zodie inaltime

Pe Paul Daniel Gheti îl puteți vedea in cel de-al treilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", care este difuzat din 27 iulie 2020.

Puterea Dragostei și-a anunțat concurenții sezonului trei. Emisiunea matrimonială de la Kanal D, care începe care a ajuns la sezonul trei, și-a aflat protagoniștii.

14 concurenți, șapte băieți și șapte fete vor intra aici, în casa pentru a-și arăta sentimentele, emoțiile, trăirile.

Și de această dată se vor naște noi povești de iubire iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă'

Reamintim că noul sezon Puterea Dragostei are parte și de nouă prezentatoare în locul Andreei Mantea. Este vorba despre Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”.
MAI POTI CITI