RANISEPTOL cicatrice păreri forumuri. Prospect Raniseptol cicatrice, indicații și mod de utilizare după cezariană.

Pe forumuri părerile despre Raniseptol cicatrice sunt in marea lor majoritate review-uri pozitive care exprima multumirea și încrederea în acest dispozitiv medical recomandat ca suport în tratamentul cicatricelor după proceduri și operații chirurgicale, inclusiv cicatrice după cezariană.

Ce este Ranispetol cicatrice și pentru ce se utilizează

Cicatricele reprezintă rezultatul procesului natural de regenerare pe care fibrele de colagen din structura pielii îl declanșează după ce au fost secționate accidental sau chirurgical. Există mai multe tipuri de cicatrice: atrofice, hipertrofice și cheloide.

Cicatricele atrofice sunt subțiri, ușor decolorate, sidefii.

Cicatricele hipertrofice sunt cele ieșite în relief, ca urmare a formării de țesut excesiv din fibre de colagen și elastină.

raniseptol cicatrice comentari forum remedii cicatrici dupa cezariana


În ceea ce privește cicatricele cheloide, acestea sunt proeminente, groase, de culoare roșie-violacee, fiind mai mari decât a fost leziunea și, în general, relativ dureroase.

Raniseptol cicatrice este un dispozitiv medical recomandat ca suport în tratamentul cicatricelor după proceduri și operații chirurgicale, inclusiv cicatrice după cezariană, după intervenții chirurgicale plastice și proceduri laser, cicatricelor cauzate de arsuri, acnee, post-traumă, a cicatricelor hipertrofice (ridicate peste nivelul pielii), cheloide (dense, ridicate, care sunt mai groase decât pielea din jur) și a vergeturilor.

Raniseptol cicatrice este un gel siliconic potrivit pentru toate tipurile de piele, utilizarea lui regulată îmbunătățind atât aspectul cicatricelor noi, cât și al celor vechi.

Prin structura sa chimică gelul siliconic are capacitatea de a se usca repede, creând un strat flexibil și invizibil pe suprafața pielii, care menține un grad adecvat de hidratare a acesteia și, totodată, o protejează împotriva factorilor externi.

Terapia cu gel siliconic are un rol important în tratamentul cicatricelor, dovedindu-se a fi sigură și eficientă pentru o gamă largă de cicatrice.

Recomandarea este ca Raniseptol cicatrice să nu fie utilizat pe cicatrice în tratarea cărora s-au încercat alte preparate.

Mod de utilizare Raniseptol cicatrice

Utilizat conform recomandărilor din prospect, Raniseptol cicatrice sprijină tratamentul cicatricelor hipertrofice și cheloide, ajută la prevenirea cicatrizării necorespunzătoare a rănilor închise, precum și la ameliorarea simptomelor asociate cicatricelor, cum sunt senzația de tensiune sau de mâncărime.

Gelul siliconic Raniseptol cicatrice îmbunătățește aspectul cicatricelor (atât a celor noi, cât și a celor vechi), reducând dimensiunea acestora și conferindu-le un aspect luminos, cu o finisare mată a pielii.

Utilizarea gelului siliconic Raniseptol cicatrice trebuie să înceapă după ce rana s-a vindecat complet și s-au îndepărtat suturile, în cazul cicatricelor în urma intervențiilor chirurgicale.

ATENȚIE! Raniseptol cicatrice NU va fi utilizat pe răni deschise, nevindecate, pe pielea deteriorată sau pe mucoase.

Trebuie avut în vedere că acest dispozitiv medical se recomandă a fi folosit întotdeauna pe pielea curată și uscată, prin aplicarea unei mici cantități pe suprafața cicatricei.

Apoi, cu vârfurile degetelor, se masează delicat zona timp de 2-3 minute prin mișcari circulare blânde.

Este de preferat ca această operațiune să fie repetată de cel puțin două ori pe zi.

Veți constata că efortul este minim în comparație cu rezultatul.
MAI POTI CITI