Philip Albu biografie, vărstă, înălțime, părinți, iubită, Instagram

Citește  biografia Philip Albu (vârsta 20 de ani) și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are Philip Albu. Cele mai frumoase poze cu Philip Albu le gasiti pe pagina lui de Instagram @albu.philip

Conform wiki-ului neoficial Philip Albu, în vârstă de 20 de ani, este fiul unui renumit afacerist din România, dar și nepotul unui ofițer cu state vechi în structura M.A.I. 

Philip Albu, tatăl tânărului care își caută marea iubire în show-ul de la Kanal D a pus bazele mai multor afaceri de succes în Spania.

Unul dintre cele mai profitabile business-uri pe care tânărul o să le moștenească este un vestit restaurant din Peninsula Iberică. Astfel că, pe lângă calitățile fizice vizibile, Philip stă bine și la capitolul financiar.

Tatăl lui Philip de la „Puterea Dragostei” este un bărbat brunet, cu mâinile acoperite de tatuaje și cu un corp de invidiat, bine lucrat la sală.

philip albu nunta cu berna de la puterea dragostei


Philip Albu a moștenit și el de la tatăl său iubirea pentru sport, dar și pentru tatuaje.

Philip Albu are o mămică sexy in vârsta de 38 de ani care face senzație pe internet cu fiecare apariție. Liliana Albu a devenit mamă de la o vârstă fragedă, iar în prezent a renunțat la viața de București pentru cea de la  Milano.

După o relație de doar trei luni, Philip de la Puterea Dragostei a trecut repede peste idila amoroasă cu Iasmina Halas și s-a cuplat cu o altă „păpușică” din showbiz.

După ce, o bună bucată de timp, Philip și Bernadette au vorbit doar pe diverse rețele de socializare, focoasa blondă a decis să îi facă o surpriză pretendentului ei și să intre în casa „Puterea Dragostei.”

Mini-Barbie Bernadette l-a făcut pe Philip să se transforme într-o cu totul altă persoană, iar relația dintre ei doi este invidiată de foarte multe persoane.

Surse din anturajul bărbatului, au declarat că Philip Albu, băiat de afacerist și copil de bani gata, este pregătit să îi jure credință și iubire veșnică lui Bernadette, imediat după ce termină filmările la „Puterea Dragostei”.

Și iată ca asta sa și intâmplat! Potrivit cancan.ro la doar 3 luni după ce s-a cuplat cu ”mini-Barbie” Bernadette, tânărul Philip Albu și-a luat inima-n dinți și a făcut marele pas a cerut-o în căsătorie. Momentul extrem de emoționant s-a petrecut într-un cadru de vis, în Turcia.

Bernadette este o tânără în vărstă de 22 de ani, din Târgu Mureș, care a intrat în show-ul Puterea Dragostei în primul sezon al emisiunii și s-a întors în al doilea sezon.

Bernadette a declarat de nenumărate ori că scopul ei în show-ul de la Kanal D este acela de a-și găsi sufletul pereche.

Bernadette a stârnit curiozitatea fanilor care vor să afle cât mai multe despre subiecte precum: Bernadette puterea dragostei nume, Berna puterea dragostei nemachiata, Bernadette puterea dragostei,
Bernadette Puterea Dragostei facebook etc.
MAI POTI CITI