Amna confirmă: Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt împreună formând un cuplu frumos

Cancanul monden al momentului: Edward Sanda (născut pe 11 iulie 1997 vârsta 22 de ani) și Cleopatra Stratan (născută în data de 6 octombrie 2002 vârsta 17 ani)) sunt împreună, confirmă cântăreața Amna.

Amna  a povestit fanilor pe InstaStory că Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt împreună, iar în acel moment artistul s-a văzut puțin rușinat de momentul la care nu aștepta.

Amna a mărturisit că își dorește chiar să fie nașă noului cuplu monden Edward Sanda și Cleopatra Stratan.

În ultima perioadă cântărețul Edward Sanda a apărut mai tot timpul în compania Cleopatrei Stratan, tânăra moldoveancă cunoscută în România pentru piesa ”Ghiță” cântată cu succes atunci când avea doar câțiva ani.

Edward Sanda si Cleopatra Stratan nou cuplu sunt impreuna

Deși mereu au spus că sunt și ei prieteni foarte buni, iată că artista Amna a reușit să dea ceva din casă, însă rămâne de văzut dacă chiar este vorba despre așa ceva sau a fost doar o simplă glumă de-a ei.

Anul trecut când au apărut primele speculații că Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu fiica lui Pavel Stratan susținea că: „Suntem doar prieteni! Și cu iubitul, cu iubitul mai târziu. Este cam devreme. Toate la timpul lor. Acum școala e pe primul loc

La fel și Edward Sanda. Acesta suținea într-un interviu că: „Nu ştiu de unde a apărut acest zvon, dar nu este adevărat! Sunt mai multe poze, dar între mine şi Cleopatra nu a fost nimic mai mult decât o prietenie sinceră şi adevărată. Nu s-a pus niciodată problema că noi am avea ceva mai mult, decât să colaborăm muzical...

Deși a încercat să evite acest moment, cei doi s-au văzut învinși Amna.

Acum rămâne de văzut dacă într-adevăr vorbim despre cel mai proaspăt cuplu din showbiz.
MAI POTI CITI