RUGĂCIUNE PUTERNICĂ DE FLORII ca să ai parte de SĂNĂTATE și NOROC tot restul anului

În duminica de Florii, credincioșii au numeroase tradiții, însă cea mai simplu de respectat este cea a unei simple rugăciuni puternice cu efect imediat, care îți va aduce protecție divină și care îți va aduce noroc tot restul anului.

Sfanta Sarbatoare de Florii este aniversarea onomastică a tuturor celor cu nume derivate din flori: Violeta, Florin, Viorica, Camelia, Dalia, Margareta, Narcisa, Brandusa, Crina, Lacramioara, Luminița, Viorel, Sanzaiana, Anemona, Rosalia, Floarea, Mugurel si a altora.

Rugăciune puternică de FLORII cu efect imediat ca să ai SĂNĂTATE și NOROC tot restul anului
rugăciune puternică de florii ca să ai noroc și sănătate tot anul

Doamne, Dumnezeul nostru, Care şezi pe heruvimi;

Cel ce ai arătat puterea Ta şi ai trimis pe Unul Născut Fiul Tău,

Domnul nostru Iisus Hristos, ca să mântuiască lumea prin Crucea, prin îngroparea şi prin învierea Sa;

Căruia, venind în Ierusalim spre patima cea de bunăvoie, poporul care şedea întru întuneric şi în umbra morţii, luând semnele biruinţei, ramuri de copaci şi stâlpări de finic, I a prevestit învierea,

Însuţi, Stăpâne, păzeşte ne şi pe noi, care urmând acelora purtăm în mâini ramuri de copaci în această zi de înainte prăznuire.

Şi precum pe acele popoare şi pe acei prunci care Ţi au strigat Ţie: osana, apără ne şi pe noi, ca prin laude şi cântări duhovniceşti

Să ne învrednicim de dătătoarea de viaţă învierea cea de a treia zi, în Hristos Iisus Domnul nostru, cu

Care împreună eşti binecuvântat, cu Preasfântul şi bunul şi de viaţă făcătorul Tău Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.
MAI POTI CITI