RUGACIUNE de protectie impotriva blestemelor. Rugaciune de dezlegare de FARMECE.

Rugaciuni de dezlegare de farmece si blesteme. Solutii pentru dezlegari de farmece. Rugaciuni care rup blestemele.

Înainte de a începe să citiți această rugăciune foarte puternică de delegare de blesteme si farmece, trebuie să vă spovediți.

Femeile nu au voie să citească rugăciunea dacă sunt în timpul necurăției lunare.

Rugaciunea puternica pentru dezlegare de blesteme si farmece cu efect imediat

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă.
rugaciuni puternice protectie si dezlgare blesteme si farmece

Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu(numele), dezleagă-le!

Dezleagă şi întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele celui care se roaga) iartă-mă!

Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor, etc (tot ce crezi că ţi-a fost legat). Amin!

Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gabriel, duceţi nevrednica mea rugăciune şi nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor mele, ale părinţilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiţi din neamurile noastre, ale moşilor şi strămoşilor până la al nouălea neam şi-mi dăruiţi mie împlinirea dorinâei mele (aici spui dorinţa).

Recomandari de care trebuie sa tineti seama daca vreti ca aceasta rugaciune puternica de dezlegare si protectie impotriva farmecelor si blestemelor sa aiba efect:

Trebuie să țineți post 9 zile, iar luni, miercuri și vineri, post negru până la ora 24.00. În fiecare zi, faceți 40 de metanii, plus rugăciunile zilnice și Tatăl nostru,  spus cât mai des.

Seara, după ora 22, cât mai aproape de ora 24, citiți Acatistul Mântuitorului și aprindeți 9 lumânări, așezate în formă de cruce.

Dacă nu aveți Acatistier, spuneți Tatăl nostru astfel: 3 metanii plus Tatăl nostru, plus Rugăciunea de cerere și repetați aceasta până faceți 40 de metanii.
MAI POTI CITI