Dumitru Constantin Dulcan biografie, programari, consultatii

Prof Dr Dumitru Constantin Dulcan programari, Dr Dumitru Constantin Dulcan consultatii site, Constantin  Dulcan vindecare religie.

Biografia Dumitru Constantin Dulcan CV de medic neurolog și psihiatru

Profesorul univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan (nascut in data de 6 noiembrie 1938, Mârghia de Sus, Lunca Corbului, Argeș, România), este autor a numeroase monografii, tratate, lucrări şi cărţi de certă valoare ştiinţifică dar şi eseistică, cu ample deschideri spre fascinantele domenii ale Filosofiei Ştiinţei.

Este cunoscut în special pentru lucrarea Inteligența materiei, publicată în România sub o formă cenzurată în perioada comunistă, dar republicată integral și cu adăugiri după Revoluția din 1989.
Dumitru Constantin Dulcan Wiki programari consultatii

Cărți Dumitru Constantin Dulcan Medic Primar Neurologie / Doctor in Stiinte Medicale / Sef Catedra Neurologie-Universitatea"Titu Maiorescu":

„Inteligența materiei” (1981)
„Mintea de dincolo”, care abordează experiențele morții clinice
„Oglinda conștiinței” (2003)
„În căutarea sensului pierdut” (2008)
„Somnul rațiunii”
„Către noi înșine”
„Gândirea omului modern”
„Culmi și limite”

Titluri onorifice Dumitru Constantin Dulcan:

Membru al :
- Academiei Americane de Neurologie
- Ligii Internaţionale contra Epilepsiei
- Societatii Medicilor Scriitori si Publicisti din Romania
- Organizaţia Interneţională de Cercetare a Creierului
- Asociaţiei Naţionale şi Internaţionale pentru Studiul Durerii
- Societăţii Române şi internaţionale de Inginerie Clinică şi Medicină Computerizată
- Asociaţiei oamenilor de Ştiinţe din România
- Societăţii Române de Neurologie
- Societăţii Române de Psihiatrie
- Societâţii Române de Acupunctură
- Ligii Române pentru Sănătatea mentală
- Societăţii Române de neuropsihoendocrinologie

Dumitru Constantin Dulcan a elaborat de asemenea peste 300 de lucrări ştiinţifice constând în comunicări la congrese, simpozioane şi articole publicate în reviste de specialitate din ţară sau din străinătate.

Dumitru Constantin Dulcan citat: "Este obligatoriu necesar să ne controlăm tot ceea ce gândim şi simțim! Energia fricii să o transformăm într-una pozitivă, schimbând pur şi simplu sentimentul de frică cu un altul de coloratură pozitivă: o amintire plăcută, trăită în trecut sau proiectată în viitor, o rugăciune, o meditație, o muzică preferată, o lectură plăcută..."

Dumitru Constantin Dulcan este posesorul unor brevete de invenţii: Metodă şi aparat pentru determinarea zonelor ce cuprind puncte utilizate în acupunctură pentru marcarea lor optică, OSIM, 1975; Metodă şi aparat destinat pentru analgezia prin acupunctură, OSIM, 1975; Metodă şi instalaţie pentru bioalfapunctură, OSIM, 1975; Metodă şi aparat electronic pentru captarea, selectarea şi aplicarea semnalelor bioelectrice, OSIM, 1977.
MAI POTI CITI