ALEXANDRA TUDOR biografie, iubit, zodie, inaltime prezentatoare SPORT Antena 1

Vezi care este biografia Alexandra Tudor și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are ALEXABDRA TUDOR. Cele mai frumoase poze cu ALEXANDRA TUDOR le gasiti pe pagina ei de Instagram https://www.instagram.com/alexandra_tudor/

Alexandra Tudor nu a mai apărut în faţa micilor ecrane de 7 ani de zile. Fosta prezentatoare de ştiri sportive are acum varsta de 35 de ani şi dupa plecarea de la SPORT.ro a lucrat în alt domeniu.

Alexandra Tudor este casatorita si are un copil.

Conform biografiei profesionale Alexandra Tudor este născută în Bucureşti, a absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, iar românii au văzut-o prezentând ştiri sportive la televizor.

Alexandra Tudor este pasionată de sport încă de când era copil.

alexandra tudor prezentatoare biografie varsta iubit zodie

La varsta de cinci ani, mama Alexandrei a înscris-o la gimnastică şi timp de şapte ani a fost nelipsită din sala de antrenament.

Alexandra Tudor a renunţat la gimnastică pentru că şi-a dat seama că nu era ceea ce işi dorea cu adevărat, dar pasiunea pentru sport a rămas vie în viaţa ei.

Dupa plecarea de la Sport.ro Alexandra Tudor a lucrat ca PR, însă spunea ca isi doreste să revină în televiziune, tot ca prezentatoare de ştiri sportive.

Mi-am schimbat jobul. Lucrez acum ca PR la o sală de fitness. Este o perioadă bună. Mă întorc pe sticlă dacă mi se oferă o oportunitate de a prezenta tot ştirile, pentru că va rămâne pasiunea mea. Divertismentul nu mă atrage, nu îmi place ce văd la TV în emisiunile de acest gen. Dacă se iveşte o ocazie, mă voi întoarce la TV”, a declarat Alexandra Tudor intr-un interviu.

Acum iata ca dorinta sa s-a indeplinit.

Jurnalul de sport al Antenei 1 a luat startul pe 30 martie 2020, după principalele știri ale zilei, anunță postul TV. Rubrica de sport revine în grilă după o pauză de șase ani si are două prezentatoare: Camelia Bălțoi, venită de la DigiSport și Alexandra Tudor, adusă de la B1 TV. 
MAI POTI CITI