ASPASIA COLLAGEN BEAUTY pareri forumuri flacoane cu Acidul hialuronic pretul pielei sanatoase

Sa ne facem o parere despre noile flacoane ASPASIA COLLAGEN BEAUTY de la Natur Produkt care pe forumurile de cosmetica si sanatate a pielii au parte de recenzii pozitive exprimate pe un ton ce exprima increderea si anticiparea.

Conform prospectului, ASPASIA COLLAGEN BEAUTY completează dieta cu ingrediente necesare pentru un aspect normal al pielii acţionând eficient pentru menținerea elasticității și sănătății pielii.

ASPASIA COLLAGEN BEAUTY este un supliment natural recomandat pentru stimularea productiei naturale de colagen, pentru imbunatatirea aspectului pielii, parului si unghiilor, sau pentru a preveni, din interior, semnele naturale de imbatranire.

pareri aspasia collagen beauty fiole cu acid hialuronic la pret bun


Principalele beneficii ale suplimentului Aspasia Collagen Beauty sunt:

1. Completeaza dieta cu ingrediente esentiale pentru reactivarea formarii de colagen si acid hialuronic, necesare pentru a reinnoi aspectul pielii, parului si unghiilor

2. Actioneaza din interior pentru a conferi fermitate si hidratare pielii, stimuland nivelul de colagen si elastina

3. Reduce liniile fine si ridurile mai adanci

4. Pielea isi va recapata elasticitatea si stralucirea, iar parul si unghiile vor avea un aspect mai sanatos

Ingrediente compoziţie Aspasia Collagen Beauty:

- Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in mod natural in corpul uman, fiind un hidratant biologic al pielii. Aproximativ 50% din acidul hialuronic este concentrat la nivelul pielii, dar scade odata cu varsta.

- Colagenul este o proteina naturala din organism si reprezinta aproximativ 30% din toate proteinele celulare. Acesta ajuta la cresterea elasticitatii pielii, sprijinind astfel atenuarea ridurilor si a liniilor subtiri.

- Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului, ceea ce ajuta implicit, la mentinerea elasticitatii si tonusului pielii. De asemenea, vitamina C contribuie la protejarea celulelor (inclusiv ale pielii) impotriva stresului oxidativ.

- Biotina contribuie la mentinerea sanatatii pielii si parului.

- Vitamina E  participa la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

- Zincul contribuie la mentinerea sanatatii pielii si la metabolismul normal al acizilor grasi.

Mod de administrare Aspasia Collagen Beauty Natur Produkt: 1 flacon buvabil pe zi, de preferat seara.

Aspasia Collagen Produkt se poate consuma direct sau siluata in 100 ml apa, ceai, suc sau orice alt lichid. Produsul este destinate doar adultilor.

La momentul parcurgerii forumurilor, pretul Aspasia COLLAGEN BEAUTY, 28 flacoane unidoză x 25 ml, Natur Produkt era de aproximativ 102 lei in farmaciile Tei.