ASPASIA COLLAGEN BEAUTY păreri forumuri flacoane cu Acidul hialuronic prețul pielei sănătoase. Rezumat prospect.

Sa ne facem o părere despre noile flacoane ASPASIA COLLAGEN BEAUTY de la Natur Produkt care pe forumurile de cosmetica si sănătate a pielii au parte de recenzii pozitive exprimate pe un ton ce exprima încrederea si anticiparea.

Ce este ASPASIA COLLAGEN BEAUTY și pentru ce se folosește


Conform prospectului, ASPASIA COLLAGEN BEAUTY completează dieta cu ingrediente necesare pentru un aspect normal al pielii acţionând eficient pentru menținerea elasticității și sănătății pielii.

ASPASIA COLLAGEN BEAUTY este un supliment natural recomandat pentru stimularea productiei naturale de colagen, pentru imbunatatirea aspectului pielii, parului si unghiilor, sau pentru a preveni, din interior, semnele naturale de imbatranire.

pareri aspasia collagen beauty fiole cu acid hialuronic la pret bun


Principalele beneficii ale suplimentului Aspasia Collagen Beauty sunt conform prospectului:

1. Completează dieta cu ingrediente esențiale pentru reactivarea formarii de colagen si acid hialuronic, necesare pentru a reînnoi aspectul pielii, parului si unghiilor

2. Acționează din interior pentru a conferi fermitate si hidratare pielii, stimulând nivelul de colagen si elastina

3. Reduce liniile fine si ridurile mai adânci

4. Pielea isi va recapătă elasticitatea si strălucirea, iar parul si unghiile vor avea un aspect mai sănătos

Ingrediente compoziție Aspasia Collagen Beauty:

- Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in mod natural in corpul uman, fiind un hidratant biologic al pielii. Aproximativ 50% din acidul hialuronic este concentrat la nivelul pielii, dar scade odata cu varsta.

- Colagenul este o proteina naturala din organism si reprezintă aproximativ 30% din toate proteinele celulare. Acesta ajuta la creșterea elasticității pielii, sprijinind astfel atenuarea ridurilor si a liniilor subtiri.

- Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului, ceea ce ajuta implicit, la menținerea elasticității si tonusului pielii. De asemenea, vitamina C contribuie la protejarea celulelor (inclusiv ale pielii) împotriva stresului oxidativ.

- Biotina contribuie la menținerea sănătății pielii si parului.

- Vitamina E  participa la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

- Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii si la metabolismul normal al acizilor grasi.

Mod de administrare Aspasia Collagen Beauty Natur Produkt: 1 flacon buvabil pe zi, de preferat seara.

Aspasia Collagen Produkt se poate consuma direct sau siluata in 100 ml apa, ceai, suc sau orice alt lichid. Produsul este destinate doar adultilor.

La momentul parcurgerii forumurilor, pretul Aspasia COLLAGEN BEAUTY, 28 flacoane unidoză x 25 ml, Natur Produkt era de aproximativ 102 lei in farmaciile Tei.
MAI POTI CITI