SOFIA KENIN biografie, inaltime, castiguri, Instagram & Facebook

Wiki Sofia Kein (inaltimea 1,70 m), biografia sportiva a primei finaliste la Australian Open 2020 si care va juca cu invingatoarea din meciul dintre Simona Halep și Garbine Muguruza.

Sofia Anna "Sonya " Kenin ( născut pe data de 14 noiembrie 1998) se afla inainte de turneul de la Australian Open 2020 pe locul 14 în clasamentul WTA.

Locul ei de naștere este la Moscova, în Rusia. Naționalitatea ei este americană. Semnul zodiacal al tenismenei Sofia Kein este Scorpion.

Sofia Kenin ii are ca parinti pe Alex Kenin, și Lena Kenin. Tatăl ei a fost si este antrenorul ei de tenis Familia Kenin s-a mutat în Statele Unite din Rusia, la scurt timp după ce s-a născut Sofia.

SOFIA KENIN poze rare nemachiata in ipostaze noi

foto www.instagram.com/sofia.kenin/

Sofia Kenin  a început să joace tenis la vârsta de cinci ani. Părinții ei i-au recunoscut potențialul și au aranjat ca ea să înceapă antrenamentul cu Rick Macci în Broward County, Florida. Sofia Kenin s-a antrenat și cu Nick Bollettieri.

Sofia Kenin si-a făcut debutul in Grand Slam la juniori în 2014. Ea a reprezentat și a câștigat Statele Unite la Cupa Fed Junior în 2014.

Ea a câștigat Orange Bowl în 2014. Sofia Kenin a câștigat turneul de gradul 1, la Campionatele Internaționale de Primăvară USTA în 2015

Ea a câștigat Campionatul Național USTA Girls 18's învingând-o pe numărul 1 de atunci în finală.

Sofia Kenin a concurat la US Open 2015, după ce a primit un Wild card datorat câștigarii campionatului național de juniori USTA.

De asemenea, ea a câștigat 2 titluri WTA de duble, Auckland Open și China Open.

Sofia Kenin  a ajuns pe locul 12 la nivel mondial în carieră în 2019 și a terminat anul în clasamentul pe locul 14.

Acum Sofia Kenin a ajuns la prima ei semifinală de Grand Slam la Openul Australian din 2020. Sofia Kenin a învins-o pe Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, cu scorul 7-6, 7-5. Aceasta va fi prima finală de mare șlem pe care o va disputa Sofia Kenin.

Sofia Kenin  si-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor. Nu au apărut zvonuri despre vreo posibila aventura a ei.
MAI POTI CITI