Pareri Pressure KING PRO 12 in 1 Multicooker electric capacitate 5 litri

Sa ne facem o parere despre Pressure King Pro 12in1 noul Multicooker electric cu capacitate de 5 litri produs nou aflat in oferta 2020 ALOSHOP TV si care beneficiaza pe forumurile de cooking de opinii pozitive.

Conform manualului de utilizare, Multicookerul Pressure King este aparatul de gătit electric de care ai nevoie în bucătărie!

Gătește singur și repede: trebuie doar să alegi ingredientele și să apeși butonul potrivit! Multicookerul Pressure King este un adevarat robot de gătit care fierbe, prăjește sau prepară la aburi.
Multicookerul Pressure King 12 in 1 pareri forumuri de gatit

Multicookerul Pressure King funcționează ca o oală de gătit multifuncțională (capacitate 5 litri) sub presiune și combină într-un sigur aparat friteuză, cuptor, rotisor!

Poți să gătești o varietate de preparate pe placul celor dragi: paste, carne, friptură, tocăniță, supă, pește sau orez.

Multicookerul  Pressure King Pro 12in1 înlocuiește cu ușurință tigaia, oala cu presiune, oala tradițională sau aparatul de gătit cu aburi.

Caracteristici Multicooker  Pressure King Pro 12in1 potrivit fisei tehnice: 

1) Asigură o circulație optimă a căldurii pe toată suprafața vasului, astfel gătirea va fi uniformă, iar rezultatele vor fi rapide și delicioase.

2) Salvezi timp: doar pui ingredientele și alegi tipul de gătire

3) Timpul de preparare poate fi redus cu până la 90%

4) Are funcții ușor de controlat

5) Capac etanș pentru o utilizare sigură și fără griji

6) Menține nutrienții din alimente

7) Menține mâncarea caldă până în momentul servirii

VERIFICA AICI OFERTA SI PRETUL ACTUAL

Pressure King Pro 12 in 1 are 6 programe presetate și 6 moduri de gătire pentru rezultate excelente

Funcția presetată Slow Cook îți va permite să ajustezi timpul de gătire. Aceasta menține nutrienții din alimente, iar preparatele nu doar că vor fi delicioase, ci și sănătoase.

După terminarea procesului de gătire, multicooker-ul trece automat la funcția Keep Warm, pentru a menține mâncarea caldă până în momentul servirii.

În plus, funcția Delay, îți oferă posibilitatea să pui ingredientele la gătit cu 24 de ore înainte ca preparatul să fie gata și servit.

Cu ajutorul funcției de rumenire, preparatele tale vor fi acoperite de o crustă crocantă și apetisantă. Vrei să-ți reîncălzești mâncarea rapid? Alege funcția Fast Reheat!

De asemenea Funcția Steam te ajută să gătești preparate sănătoase care își păstrează aroma și textura.

Aburul puternic pătrunde uniform alimentele, astfel legumele își vor păstra vitaminele, iar carnea va rămâne fragedă și suculentă. Cu ajutorul funcției cu aburi vei reduce semnificativ timpul de preparare a mesei.
MAI POTI CITI