Pareri Cap de dus AQUALIFE Impulse cu filtru de minerale apreciat pozitiv pe forumuri pentru ca ionizeaza si purifica moleculele de apa

Parerea comentariilor despre Capul de dus AQUALIFE care asigura relaxare, revitalizare si revigorare in propria baie:

1) Utilitatea produsului: 4,30 din 5

2) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,30 din 5

3) Este produsul usor de utilizat: 4,40 din 5

4) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

5) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5
Pareri Forum Cap de dus AQUALIFE Impulse cu filtru de minerale

Opinia principala intalnita in comentariile de pe forumuri este ca acest cap de dus AQUALIFE Impulse te ajuta sa transformi definitiv experienta fiecarui dus intr-o sedinta terapeutica de relaxare, revitalizare si revigorare pentru corp si minte, ca tu sa poti da piept increzator provocarilor fiecarei zile.

Capul de dus AQUALIFE Impulse este prevazut cu filtru de minerale active, ioni negativi si are 3 functii terapeutice.

1) Beneficii sfere ceramice imbogatite cu multiminerale, prin tratare la temperatura inalta:

Contin minerale esentiale precum Calciu, Magneziu, Sodiu si Potasiu, minerale necesare pentru ingrijirea si protejarea pielii si a scalpului.

Sfere cu multiminerale diminueaza concentratia de clor rezidual din apa si ajuta la neutralizarea factorilor nocivi precum bacterii,  fungi sau metale grele.

2) Beneficii sfere ceramice cu turmalina si ioni negativi: 

Aceste sfere ionizeaza si purifica moleculele de apa, facilitand absorbtia prin piele a mineralelor esentiale, care hranesc si catifeleaza corpul si parul.

Elibereaza ioni negativi in apa si aerul din incaperea in care este folosit, ajutand la sustinerea sistemului imunitar, respirator, circulator si stimuland starea generala de bine a organismului.

De asemenea cele 3 functii unice (AquaPUNCTURE, AquaTORRENT, AquaMASSAGE) ofera o experienta completa de hidroterapie ce relaxeaza musculatura in profunzime si revitalizeaza corpul si mintea.

a) Avand la baza tehnologia unica MicroJetting, functia "AquaPUNCTURE" a capului de dus AQUALIFE Impulse confera o senzatie de intepaturi fine pe piele si pe scalp, stimuland circulatia sangelui, imbunatatind elasticitatea pielii si ajutand la prevenirea si combaterea caderii parului.

b) Functia "AquaMASSAGE" este o adevarata forta a hidroterapiei. Fasciculul puternic de micro-jeturi relaxeaza in profunzime musculatura, fiind un ajutor ideal pentru recuperarea dupa efort, relaxarea picioarelor obosite, cat si pentru prevenirea si combaterea varicelor.

c) Functia "AquaTORRENT" invaluie corpul si mintea intr-o experienta de relaxare totala precum relaxarea completa dinaintea unui somn linistit si odihnitor.

Produsele AQUALIFE™ sunt livrate exclusiv prin curier rapid URGENT Cargus, garantand astfel un termen de livrare de maximum 48 de ore de la plasarea comenzii, oriunde in tara!
MAI POTI CITI