LISTA radare de ZBORURI verificare pozitie pe unde zboara avioanele civile si nu avioane militare

LISTA aplicatii web, cele mai bune radare de zboruri care permit verificarea online a pozitiei pe unde zboara un avion.

Atentie aceste aplicatii radar de zboruri privesc numai zoborurile comerciale civile si nu si avioanele miitare ale caror pozitie este secreta.

Radarele de zboruri online NU includ zborurile militare sau zborurile efectuate cu avioane care nu sunt configurate pentru zboruri civile cu multi pasageri, asadar daca vrei sa urmatiti pozitia unor avioane de dimensiuni foarte mici care zboara VFR, este probabil sa nu il gasiti.

radare de zboruri online gratuite fara logare

Dar cu siguranta veti regasi cam toate zborurile operate de companiile de transport aerian din Romania si cele care tranziteaza aerian Romania.

1) Unul dintre cea mai populara aplicatie web de radar de zboruri pentru a vedea ce avioane sunt in acest moment in tranzit, modelul acestora si ruta parcursa este FlightRadar24.com

Site-ul FlightRadar24 este atat de popular si pentru ca ofera o aplicatie mobila free si premium, in varianta pentru telefoane Android, iPhone sau aplicatii native pentru OS X.

Pe langa varianta web foarte buna a celor de la FlightRadar24 si aplicatia lor pentru telefoane mobile este foate buna, insa varianta PRO bineinteles ca este pe bani.

Alte aplicatii online care functioneaza ca radare de zboruri pentru verificarea pozitiei avionului mai sunt:

a) https://www.esky.ro/radar

b) https://flight-radar.info/ro/

c) https://flightradar.live/ro/

d) https://flightradar.live/ro/

e) https://flightradar.online

f) https://flightaware.com/live/

g) https://flugradar24.eu/en/
MAI POTI CITI