HOROSCOP 2020 trei ZODII lovite de SCHIMBARI majore in viata in acest an

Horoscopul schimabrilor karmice in 2020. Predictii astrologice 2020 cele mai afectate 3 zodii ale horoscopului lovite de schimbari majore in viata.

1) Pentru zodia Berbec, 2020 este un an in care munca sustinuta si asidua specifica tie iti va aduce rezultate care efectiv iti vor schimba viata.

Ca si nativ al zodiei Berbevc depune maxim de efort in special intre lunile iunie si septembrie si vei culege recompense de care vei fi mandru.

Exista si schimbari semnificative in zona financiara a vietii tale incepand cu aprilie si pana la final de iunie.
predictii astrologice 2020 zodiile lovite de schimbari karmice

Ia-ti la revedere de la rutinele tale plicticoase, pentru ca viata ta se va schimba si tu vei descoperi si scoate la iveala un nou aspect din tine in 2020.

Berbecii vor fi cu mult mai increzatori si mai curajosi, vor indrazni mai multe, in special cand vine vorba de iubire.

In 2020, pasiunea si energia ta de Berbec iti va insufleti viata obisnuita dar si pe a tuturor celor cu care interactionezi.

Cele mai bune oportunitati ce pot exista pentru tine apar pentru ca vei crede in tine si iti vei imbunatati atitudinea generala fata de viata. Jupiter iti va aduce foarte mari beneficii in 2019. Si un noroc aditional va fi pregatit pentru tine in preajma mijlocului anului.

2) Fecioara ai putea simti o nesiguranta pana in primavara 2020 din pricina unei decizii pe care nu ai putut-o lua in decembrie 2019.

Pana vine primavara, vei reusi sa iei decizia sau sa te razgandesti in anumite privinte importante pentru tine.

Relatiile si tot ce inseamna a avea de-a face cu alti oameni, in special daca sunt din alta categorie de varsta decat tine poate fi un domeniu unde vei fi testat destul de mult in acest an.

Pentru cei implicati in aspecte ce tin de parteneriate, puteti merge inainte cu acestea intre martie si noiembrie, dar nu mai devreme.

Lectii importante de viata iti vor veni de la alti oameni intre lunile mai si septembrie.

3) In anul 2020 nativii din Varsator nu vor mai lasa pe nimeni sa treaca peste ei de acum incolo.

Chiar daca a fi mai fortos si puternic decat erai si decat te stia lumea inseamna sa lasi deoparte rusinea si timiditatea si poate chiar sa lasi deoparte anumite relatii, chiar merita sa pasesti in maretia ta.

Este timpul sa iti definesti propria carare si sa iti reamintesti ca viata este ceea ce faci tu din ea.

De ce sa nu incepi cu acea cariera si realizare profesionala la care ai visat de asa de mult timp sau sa parasesti un partener care a incetat sa te mai iubeasca asa cum meriti ?

In 2020 nativule din Varsator, viitorul este in intregime al tau.
MAI POTI CITI