XtraGarant pareri forum garantii de plata si garantii comerciale ExtraFinance IFN SA.

Analizand topicurile de pe forumurile lagate de credite nebancare cu ipoteca si imprumuturi nebancare cu garantie imobiliara am ajuns al Extra Finance IFN SA.

Si asa am aflat ca XtraGarant brand IFN Extra Finance, a lansat in iulie 2018 o oferta atractiva de produse financiare garantate.

Xtra Garant este un brand nou ,100% romanesc, care aduce pe piata financiara nonbancara doua tipuri de produse: garantii de plata si garantii comerciale.

IFN Extra Finance este o societate cate ofera credite nebancara cunoscuta in piata indeosebi pentru produsul lor financiar de tip rapid – Extra Simplu.
pareri forum XtraGarant brand IFN Extra Finance

Extra Simplu este un microcredit nebancar acordat pe termen scurt, in cuantum redus.

Parerea consumatorilor despre oferta XtraGarant garantii de plata si garantii comerciale Extra Finance extrasa din media comentariilor de pe forumuri:

1. Opinii Pozitive: 2,40

2. Opinii Negative: 1,70

3. Opinii Neutre: 0,90

Xtra Garant este un grup de cuvinte care preia din denumirea firmei ideea de excelenta, combinata cu noul tip de produse pe care le vom opera din luna iulie -garantii la cerere.

Sa vedem care sunt produsele brandului XtraGarant de la Extra Finance IFN SA
  • scrisoare de garantie pentur cofinantarea proiectelor europene
  • scrisoare de garantie pentru executie
  • scrisoare de garantie pentru mentenanta
  • scrisoare de garantie de plata
  • scrisoare de garantie pentru returnarea avansului
  • scrisoare de garantie pentru sumele retinute
  • scrisoare de garantie pentru participarea la licitatie
  • scrisoare de garantie pentru confirmarea disponibilitatilor financiare
  • scrisoare de garantie pentru obtinerea de autorizatii/licente.
Scrisoarea de garanţie XtraGarant pentru restituirea avansului – garantează restituirea de către debitor a sumelor pe care creditorul le-a plătit sub formă de avans pentru prestarea serviciilor sau achiziționarea unor produse.

Scrisorile de garanţie de plată XtraGarant se acordă la cererea cumpărătorului şi asigură Beneficiarului indeplinirea obligatiilor din contractul de baza.

Garantul se angajează sa plateasca irevocabil, conform condiţiilor, suma garantată, în cazul în care Ordonatorul nu a efectuat plata la scadenţă.

Scrisoarea de garanţie XtraGarant pentru participare la licitații îi conferă beneficiarului siguranța că participanții la licitație au capacitatea de a încheia contractul de prestări servicii, la prețul propus în documentele de licitație.

MAI POTI CITI