WIKi MODELUL STEFANIA IVANESCU BEST MODEL 2019

Conform biografiei profesionale, STEFANIA IVANESCU a fost premiata la GALA PREMIILOR ELLE 2019 si a obtinut a doua oara titlul de CEL MAI BUN MODEL AL ANULUI in ROMANIA.

Prima oara a intrat in posesia premiului in 2017 unul dintre cei mai buni ani ai carierei de model.

Cine este frumoasa STEFANIA IVANESCU? Romania este tara unde se nasc cele mai frumoase femei, romancele find printre premiantele  lumii.

Lucru sustinut la unison de toti turistii , sportivii si artistii care poposesc pe melegurile natale. Toti sunt de acord ca ROMANIA are fete frumoase.

Si mancarurile noastre sunt apreciate. Poate suna cliseistic  dar si STEFANIA ca multe alte fete care practica modelling-ul a inceput dintr-o intamplare.
stefania ivanescu biografie instagram varsta inaltime

A fost prezentata de un prieten de familie unui hairstylist STEFANIA fiind posesoarea unei podoabe capilare  de exceptie.  Acest hairstylist i-a vorbit unui prieten despre STEFANIA.

Prietenul hairstylistului era  fotograf de moda. De aici STEFANIA si-a "ridicat " aripile gratiose si precum o lebada a intrat  in lumea modei. Si asa a inceput drumul brunetei spre catwalk-urile din SPANIA.

STEFANIA IVANESCU s-a nascut in BUCURESTI in urma cu 23 de ani  si isi serbeaza ziua ca fiind o reprezentanta gratioasa a zodiei BALANTA.

Are un frate mai mic si este  dependenta de  familie. Le duce dorul cand este plecata in interes de serviciu.

STEFANIA IVANESCU  are 1. 81 m inaltime e satena cu ochii verzi iar masurile ei sunt 81-59-90. Iubeste animalele si este stapana unui catelus pe nume JACKIE.

STEFANIA IVANESCU a aparut pe copertile revistelor : ELLE ROMANIA 2017,ELLE ROMANIA sept 2019,  MARIE CLAIRE FRANTA 2017,   MISS BIKINI LUXE in 2017,  GLAMOUR ITALIA, Show-ul CHELSEA pentru VOGUE, VIVA ALLURE MAGAZINE.

Are forme perfecte aproape si expresivitate Si chiar mananca prajituri. A invatat sa faca prajitura ei preferata TIRAMISU.

Il admira pe marele nostru ARTIST DE GENIU CONSTANTIN BRANCUSI. Ii place muzica si nu doar ca asculta muzica dar si-ar dori candva sa devina cantareata.

Adora sa faca karaoke cu prietenii si este fana  cantecelor indiene. A invatat putin  limba se descurca  dar mai are de invatat. Spera ca intr-o zi sa poata vizita INDIA tara care o fascineaza.

Ii place muzica celor de la ABBA si  asculta si muzica LANEI DEL RAY. STEFANIA  adora sa danseze  e fana a cartilor  si  seda in vant dupa volei.
poze rare stefania ivanescu best model 2019

TIBI CLENCI fotograful care a invatta-o multe lucruri a fost cel pentru care a facut primul shooting. In bucataria unui restaurant impreuna cu doi chefi.

A pozat si cu SILVIU TOLU iubitul vedetei LILI SANDU.  STEFANIA IVANESCU a fost surprinsa in mijlocul protestelor  din BUCURESTI in 2017.

Ea trebuia sa fie la PALATUL PARLAMENTULUI avea o prezentatre de moda. Mandra si elganta imbracata cu o rochie de prezentare STEFANIA a trecut prin mijlocul protestatarilor.

Fotograful CATALIN GEORGESCU  prezent la datorie a surprins-o pe STEFANIA IVANESCU iar  fotografia  cu STEFANIA IVANESCU a devenit VIRAL pe net.

Cum de nu i s-a intamplat nimic? Protestatarii au fost sensibilizati oare de frumusetea brunetei? In orice caz acea poza i-a adus publicitate.

Ii dorim succes frumoasei roamnce  si ii vom urmari evolutia. Daca nu stiati  STEFANIA IVANESCU a castigat premiul BEST MODEL 2019 in Romania.

STEFANIA IVANESCU  vrea sa duca departe  frumusetea romancelor. Plus seriozitatea, ambitia si  dorinta de a  fi profesionsta.
MAI POTI CITI