WIKI Maye Musk mama lui Elon Musk. Citate motivationale inspirationale din cartea A Woman Makes a Plan

Sa vedem pe scurt care este biografia MAYE MUSK, celebra mama a si mai celebrului ELON MUSK.

Model din adolescență, având nevoie să aibă grijă la propria dietă, a dezvoltat o pasiune pentru studierea științelor nutriției.

Maye Musk si-a început cariera de dietetician la vârsta de 21 de ani după absolvirea studiilor și obținerea unei diplome de licență în domeniu.

Antreprenoare și specialistă în domeniul științelor nutriției, Maye Musk are două masterate în nutriție, dintre care unul la Universitatea din Toronto, și și-a echivalat studiile din Africa de Sud când a ajuns în Canada și apoi în Statele Unite.
citate motivationale maye musk mama lui elon musk

La momentul actual Maye Musk nu mai practică meseria de nutriționist, dedi­cându-și majoritatea timpului activității de model și de speaker în conferințe internaționale.

Maye Musk vorbește despre nutriție, fitness, sănătate, mo­dă și încredere de sine, despre cum să te simți bine în propria piele, indiferent de vârstă.

Înainte să împlinească varsta de 60 de ani Maye Musk a încetat să-și mai vopsească părul și s-a tuns scurt, un risc pe care și l-a asumat cu toate că i s-a spus că nu va mai putea să lucreze în modeling.

Numai că noua imagine i-a adus și mai multe contracte: panouri publicitare în Times Square, coperte de reviste celevre și colaborări cu branduri de renume: Covergirl, Target, Macy’s sau Tiffany and Co.

La varsta de 67 de ani Maye Musk și-a făcut cont pe Instagram, platformă care alături de Twitter și Facebook i-a ridicat notorietatea la un nou nivel.

Maye Musk urmeză să lanseze o nouă carte, ”A Woman Makes a Plan, Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty, and Success”, ce urmează să fie publicată pe 31 decembrie 2019.

Aceasta este o carte autobiografică care  prezintă narativ povestea de viață și experiențele lui Maye Musk femeia care a cunoscut succesul în carieră după vârsta de 50 de ani.

Iata cateva citate inspirationale, motivationale din cartea lui Maye Musk

1) Cu cât muncești mai mult, cu atât mai mult noroc vei avea

2) Lasă-i pe cei dragi liberi să-și croiască propriul drum

3) În materie de sănătate, nu există nicio pilulă magică

4) Lasă loc pentru descoperiri, dar fii mereu pregătit

5) Nu poți controla ce ți se întâmplă în viață, dar poți avea viața pe care o dorești, indiferent de vârstă
MAI POTI CITI