URARI pentru PRIETENA de ziua ei. URARI aniversare prietena buna La Multi Ani.

Mica colectie de urari prietena cea mai buna, urari zi de nastere prietena draga, urari de La Multi Ani pentru prietena de ziua ei.

1) Dragă prietenă, îți doresc în această zi numai fericire, atenție, iubire, sprijin și oameni scumpi alături. Fiecare vis să se adeverească și să-ți aducă o mare plăcere. Fii sănătoasă și molipsește-i pe toți cei din jur cu zâmbetul tău magic! Meriți toate stelele de pe cer!

2) Cele mai sincere si calduroase urari de La Multi Ani pentru o persoana speciala in viata mea, care ma cunoaste mai mult decat oricine. Vreau sa stii ca mereu vei putea sa contezi pe mine! La multi ani!

3) De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău.
Mesaje Urari aniversare prietena buna La Multi Ani

4) Ma gandesc la tine si iti urez ca fiecare fapta buna de a ta sa se intoarca inzecit la tine. Iti doresc multi, multi ani fericiti, prietena mea draga!

5) Un gest frumos poate să ia povara umerilor obosiţi pe drum. O vorbă bună poate îndulci inima precum o ploaie de vară peste florile însetate. Câtă bucurie vine din lucrurile mici şi simple, deci un simplu dar din suflet, LA MULŢI ANI!

6) Ziua ta nu a adaugat doar un an la viata ta, dar si la prietenia noastra care a trecut testul timpului si a devenit din ce in ce mai puternica. La multi ani si tot ce iti doresti tu mai mult!

7) Îţi transmit toată dragostea mea şi sper să avem energia necesară pentru a continua șirul nebuniilor pe care obișnuim să le facem de atâția ani. Sunt recunoscătoare pentru faptul că eşti prietena mea şi sper să îţi pot răsplăti această bucurie pe care mi-o faci zi de zi! Te iubesc, draga mea!

8) Un „La mulţi ani!” plin de gânduri bune, sănătate şi noroc! Să te bucuri de această vârstă frumoasă şi să continui să ne uimești cu inteligenţa ta! Realizările tale să crească tot mai mult pentru a-ţi răsplăti tot efortul depus! Să ai parte de o zi minunată!

9) Draga mea, te felicit cu Ziua de Naștere! Să radiezi mereu de fericire, iar norocul și dragostea să fie prezente în fiecare zi în viața ta. Să-ți creezi viața din momente de bucurie, prosperitate și succes!

10) Foarte puține persoane au în viața lor pe cineva ca tine, așa cum am eu. Îți doresc o zi memorabilă, încărcată cu râsete și bună dispoziție! La mulți ani!

11) Draga mea prietenă, felicitări cu această zi frumoasă! Îți doresc să poți cu ușurință face față oricăror obstacole, să fii ocolită de invidie, iar necazurile să le treci cu mândrie. La mulți ani!

12) Ne știm din copilărie și am împărțit bune și rele. Ești mai mult decât prietena mea cea mai bună, ești ca o soră. La mulți ani! Îți doresc să ai o zi la fel de minunată precum ești tu!

13) Din adâncul sufletului îţi doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă şi bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească.

14) Îți transmit cele mai calde urări astăzi, de ziua ta! Ești ca un frate pentru mine, iar astăzi, de ziua ta, vom sărbători în stil mare! Să ai parte de toate momentele pline de bucurie pe care le meriți!

15) Determinata. Practica. Spirituala. Generoasa. Inteligenta. Senzuala. Intotdeauna calma. Asa iti doresc sa ramai si peste 100 de ani! La multi ani draga mea prietena!

Tematica articol: urari pentru prietena, urari zi nastere prietena, urari pentru o prietena, urari pt o prietena, urari pentru prietena de ziua ei, urari pentru prieteni adevarati.
MAI POTI CITI