URARI pentru copii la inceput de An scolar. Mesaje de succes in noul an scolar

Iata o selectie de cateva mesaje frumoase de inceput de an scolar cu urari de succes la scoala, mesaje si urari pentru prima zi de scoala de trimis la deschiderea noului an scolar.

1) Noi îți dorim să înveți nu pentru școală, ci pentru viață, să ai mult succes și un viitor cat mai bun! Felicitări cu prima zi de școală!

2) Iți dorim să ai parte de profesori minunați, să găsești prieteni adevărați și să ai multe succese la școală. Fie ca universul să-ți deschidă ușa înțelepciunii! Sincere felicitări cu prima zi de școală!

3) Mult succes în noul an şcolar, cu rezultate deosebite şi roade bogate!

4) Iti urez succes în realizarea tuturor proiectelor pe care le ai în acest an școlar. Te felicit încă o dată, să te bucuri de acest nou început!

5) Munceste cu placere pentru a avea mereu success. Doar tu iti poti face viata mai usoara si mai frumoasa. Lupta cu toate fortele pentru a-ti atinge scopurile.

6) Pune-ti uniforma si indreapta-te cu placere spre scoala. Acolo vei invata sa scrii, sa citesti si sa socotesti.

7) Fie ca aceasta zi de sarbatoare de inceput de an scolar sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite alaturi de cei dragi tie.

8) Ai toată viaţa un şcolar pe care niciodată nu trebuie să-l pierzi din ochi: tu însuţi.

9) Bine aţi venit, să vă respectaţi şcoala şi să vă iubiţi profesorii!

10) Nu mă bucur că s-a terminat vacanţa, dar mă bucur că mă voi reîntalni cu cei pe care mi i-am făcut prieteni în primii mei ani de şcolă.

11) Şcoală frumoasă, cinste cui te-a zidit, cu oamenii aceştia care fără obosire, dau mereu oameni!

12) Sunt nerăbdător să-mi întampin doamnele învăţătoare şi colegii şi să pornim împreună în lumea minunată a cunoaşterii

13) Prima zi de şcoală reprezintă pentru noi toţi  o zi încărcată cu multă emoţie, un prilej de reîntâlnire cu bucurie şi speranţă!

Aceasta fost mica noastra selectie de felicitari pentru noul an scolar, mesaje frumoase de inceput de an scolar!
MAI POTI CITI