ILUZIE OPTICA fetita cu picioare incredibil de lungi si de subtiri. Iluzii optice "de belea"

Una dintre cele mai tari iluzii optice face valuri acum pe internet. Astfel, fotografia unei fetite care pare să aibă picioarele anormal de lungi şi de subţiri i-a confuzat complet pe utilizatorii de Twitter.

În imaginea controversata, fetiţa stă în picioare, pe iarbă şi, la prima vedere, picioarele ei par incredibil de lungi şi de subţiri.

Mai mulţi utilizatori ai Twitter au recunoscut sincer că le-a luat destul de mult timp să-şi dea seama de iluzia optică produsă de punga de floricele pe care fetiţa o ţinea în mână şi care părea de culoarea ierbii.

cea mai tare iluzie optica cu fetita pe iarba

„Am fost îngrijorat şi m-am gândit că fata asta are nevoie să fie hrănită şi salvată”, a scris cineva, adăugând că: ”Am văzut că cineva a strigat <floricele>, iar eu zis <da, bine, şi floricele, dar ceva mai consistent>”, a postat un user de Twitter

„Mi-au luat 25 de minute ca să-mi dau seama de fază”, a scris altcineva.

„E ciudat cum funcţionează iluziile optice. Iniţial, nu am văzut punga cu floricele, dar, odată ce am văzut-o, nu am mai putut să n-o văd”, a scris altcineva pe reteaua de socializare.

Cele mai cautate topicuri referitoare la articol sunt: iluzie optica rochie, iluzie optica desen, iluzie optica culori, iluzie optica balerina, iluzie optica isus, iluzie optica cu culori sau iluzie optica femeie
MAI POTI CITI