Clinica KILOSTOP Junior pareri bune in recenziile de pe forumurile de nutritie medicala

Parerea comentariilor despre Clinica de nutritie KILOSTOP Junior de pe forumurile cu topicuri de discutii despre clinica de nutritie kilostop preturi, clinica de nutritie kilostop unirii, kilostop low carb recenzii:

a) Utilitatea serviciilor: 4,35 din 5

b) Functioneaza serviciile asa cum este descris: 4,15 din 5

c) Sunt serviciile de nutritie usor de accesat: 4,00 din 5

d) Sunt serviciile medicale de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este Kilostop orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu  Clinica de nutritie KILOSTOP: 4,40 din 5
clinica de nutritie kilostop unirii pareri recenzii medici

Clinica KiloStop Junior face parte din Clinica de Nutriție KiloStop, cea mai mare clinică de nutriție din țară, pe care Dr. Cristian Panaite, medic nutriționist, a fondat-o în 2009.

În aproximativ 10 ani, cu ajutorul a peste 30 de medici, în 3 clinici KiloStop din București, 16.000 de persoane au slăbit mai mult de 201.000 de kg și și-au rezolvat problemele de sănătate prin alimentație.

Echipa KiloStop Junior este compusă din 5  medici cu competențe în pediatrie, endocrinopediatrie și diabet pediatric, condusă de  Dr Amalia Arhire, doctorand, endocrinolog, diabetolog și nutriționist la spitalul Universitar de Urgență Elias, având vastă experiență în domeniu.

La KiloStop Jumior nuu se lucrează doar cu problemele copiilor, căci stresul sau tensiunile din familie se reflectă de multe ori în comportamentul acestora.

La KiloStop Junior, misiunea echipei medicale de specialiști este de a-i ajuta pe copii și adolescenți să slăbească, să se mențină în formă și să învețe cum și ce să mănânce, astfel încât să prevină și să evite bolile cauzate de o alimentație greșită.

În plus, ei sunt învățați să se bucure de viață eliminând factorii care le creau frustrări.

În plus, la KiloStop Junior copiii vor beneficia de cele mai eficiente investigații, iar specialiștii vor măsura rata metabolismului acestora în funcție de oxigenul consumat de corpul lor atunci când se află în repaus, dar și de analiza dietetică aprofundată.

Astfel, pacientul va afla care dintre cele 22 de vitamine și minerale esențiale lipsesc din alimentația sa.

Clinica de Nutritie KiloStop și KiloStop Junior sunt singurele clinici din România care utilizează această analiză.

Programele de nutriție pentru copii și adolescenți încep cu o consultație de evaluare la medicul nutriționist, urmată apoi de cinci pași prin care se ajunge la rezultat.
MAI POTI CITI