Biografia MANE DE LA PARRA aka JUANJO din serialul MUZICA TRADARII. Actor si cantaret iubit de public

Un latin cu sange fierbinte iubit de public, experimentat, talentat cu lipici la doamne si domnisoare. Si e singur in aceasta perioada.

Se numeste MANE DE LA PARRA si va da viata personajului JUANJO barbatul  care o va sprijini pe YAMELI MONTOYA/LARI ANDRADE eroina principala in serialul de succes "MUZICA TRADARII" aka "LA REINA SOY YO"

MANE DE LA PARRA provine dintr-o familie de intelectuali si are o sora. MANE este prescurtarea de la  MANELICK DE LA PARRA VARGAS.

Tatal MANEICK DE LA PARRA VARGAS. Mama Y. DULCHE. Bunicul GUIELLERMO DE LA PARRA si bunica materna scriitoarea  YOLANDA DULCHE.

WIKI: MANE DE LA PARRA s-a nascut la 23 decembrie  1982 in CIUDAD DE MEXICO. Si-a implinit visul de a deveni ARTIST. Si asta a devenit pentru ca ii place sa se considere ARTIST COMPLET.
mane de la parra biografie artistica actor mexican

MANE DE LA PARRA este cantaret cu albume de succes  actor si compozitor. Canta are concerte  face seriale si filme si compune. Are colaborari cu artisti faimosi.

MANE DE lA PARRA are 1,81 cm inaltime. Vocea calda si fizicul aratos l-au ajutat in cariera. Inaintea frumusetii fizice este un artist talentat si plurivalent.

Cu ceva ani in urma  el si partenera sa actrita si cantareata formau un cuplu de vis iubit si urmarit de public.

MANE DE LA PARRA s-a iubit doi ani de zile cu frumoasa actrita si cantareata cunocuta si publicului roman MAITE PERRONI.

Amandoi au decis ca e mai bine sa se desparta intrucat agendele de lucru extrem de pline ale amandurora ii obligau sa se vada destul de putin.

Daca tot am adus vorba de agenda de munca incarcata sa aruncam o privire in CV-ul actorului cantaret si compozitor.

FILMOGRAFIE  MANE DE LA PARRA

 • 2019- JUAN APOSTOL, EL MAS AMADDO
 • 2019- LA REINA SOY YO- JUANJO
 • 2019- SILVIA PINAL FRENTE A TI- FERNANDO FARADE
 • 2017- EL VUELO  DE LA VICTORIA-ANDRES
 • 2015- LOVE FROM THE HOOD- DAVID
 • 2014- LA  MAIQUERADA- ULISES TORRS GALLANO
 • 2013- TODO INDUDO
 • 2013-2012- CUNUNA DE LACRIMI- IGNACIO CLAVERO
 • 2012-  UN COLT DE RAI- CACHITO
 • 2012- EL CIELO EN TU MIRADA- JOSE PERRERA
 • 2012-2011- HAPPY HEAT/ESPERANZA DEL CORAZON
 • 2010- NINA DE MI CORAZON
 • 2011- COMO DICE EL DICHO
 • 2009- VERANO DE AMOR- BRUNO


In 2012 actorul este desemnat drept BEST MALE REVELATION. In 2013 participa la showul tv NUESTA BELLEZA LATINA si se indragosteste de o balerina faimoasa.

MANE DE LA PARRA si-a inceput cariera muzicala in adolescenta la 15 ani. A luat lectii de chitara si a calatorit in AMERICA pentru studii.

A studiat la BERKLEE COLLEGE OF MUSIC si a fost premiat cu ALUMNI in 2009 la aceeasi prestigioasa institutie.

La primul album muzical a colaborat  cu ALEJANDRO LEINER in BUENOS AIRES. Debutul in film se petrece in 2012 in telenovela " EL CIELO EN TU MIRADA".

MANO DE LA PARRA a cantta la cele mai importante festivaluri din MEXIC si strainatate.  A participat in 2013 la emisiunea de dans MIRA QUIEN BAILA unde a fost admirat de public.

A colaborat cu AISLINN DERBEZ,  JAIME CAMIL, NATALIA LAFOURDADE. Joaca si teatru  personajul EMMANUEL MIJARES in pieas de mare succes " MENTIRAS".

A mers in SPANIA pentru a urma cursuri de flamenco. La primul album muzical a colaborat cu percutionistul lui STEVVIE WONDER.

Printre hobbyurile actorului cantaret se numara :arta, ii place pictura arta fotografiei. In calaltoriile sale cauta sa viziteze muzee.

Este VEDETA MEXIXULUI dar nu a fost scutit de  momente neplacute. Actorul a fost furat in metrou.

A compus pentru JORGE VILLAMIZAR, MIGUEL LUNA, MARCO  GODAY si  a colaborat cu  MARGARITA, LA DIOSADe LA CUMBIA, JULION ALVAREZ, FRANCISCO CESPEDES, ARON si GRU ILUSION, GRUPA CARNIVALPA.

Dovada talentului lui MANE DE LA PARRA. In 2011 MANE a fost invitta sa cante impreuna cu  PHILARMONICA of THE  AMERICA S ORCHESTRA.

Dirijor nimeni alta scumpa sora a lui MANE domnita ALONDRA De LA PARRA. Dca MANO performeaza in muzica latina sora ALONDRA  este dirijor  preocupta de muzica clasica.
wiki biografic mane de la parra actor mexican de telenovele

Amandoi fratii LA PARRA se implica in rezolvarea problemelor sociale si sustin cauzele umanitare.

In 2013 este premiat cu BEST MALE INTERPRET   pentru compozitia "MENTIROSO".  melodia astat 14 saptamani pe primul loc in TOP 5 BILLBOARD.

Pentru MANE DE LA PARRA conteaza sa fii un om de actiune. Crede in fapte inaintea cuvintelor. Pentru el vita trebuie sa fie echilibrata,

Cauta echilibru in tot ce face si profesional dar si in viata sentimentala. E fericit ca are o familie atat de frumoasa si crede ca asta e cel mai important.

Iubirea este cel mai frumos sentiment  dar deocamdata MANE DE LA PARRA nu este implicat in vreo relatie sentimentala. Sau cine stie  isi ascunde jumataea sau inca nu a intalnit-o.

Romanii au ocazia sa il vada jucand in telenovela "LA REINA SOY YO" aka "MUZICA TRADARII" pe frumoasul actor cantaret MANE DE LA PARRA.

 Se poate lauda ca este unul dintre faimosii actori ai MEXICULUI.
MAI POTI CITI