WIKI REGAL PRINTESA BEATRICE si logodnicul un conte milionar nunta regala in 2020

WIKI MONDEN: Printii WILLIAM si HARRYsunt cunoscuti opiniei publice dar ce ziceti de verisoarele acestora PRINTESELE BEATRICE si EUGENIE?

BEATRICE impreuna cu sora EUGENIE sunt fiicele DUCELUI DE YORK si a  DUCESEI SARAH FERGUSON.  Ziarele din intreaga lume au vorbit despre  fericirea PRINTESEI BEATRICE care s-a logodit si in curand va face nunta.

Cine este PRINTESA BEATRICE si mai ales cine este barbatul care a cucerit-o? PRINTESA BEATRICE a surprins  la nunta lui WILLIAM si KATE.

Nu ca ar fi facut ceva dar palaria pe care a purtat-o a fost indelung comentata. Nu a fost incantata BEATRICE si de aceea a vandut palaria la o licitatie pe E-BAY iar banii obtinuti i-a donat unei cauze nobile in sprijinul copiilor saraci.
Beatrice de York Wiki Biografie

Wiki-ul biografic ne spune ca BEATRICE de York este al 8-lea membru al CASEI REGALE in linia de succesiune la tronul MARII BRITANII. Slabe sperante ca BEATRICE sa ajunga la tron.

Intaietate vor avea copii lui WILLIAM si KATE: GEORGE, CHARLOTTE si LOUIS.

Ai crede ca viata unei printese este una usoara. Evident ca nu este asa. Si o printesa  mai si munceste. In copilarie BEATRICE s-a luptat cu dislexia.

A reusit sa scape de aceasta boala prin lectura si  tocmai de acea seria romanelor HARRY POTTER ii sunt dragi lui BEATRICE pentru ca au ajutat-o sa scape de dislexie.

Conform biografiei printesa BEATRICE este licentiata in studii de teatru. In 2009 a fost distribuita in drama  amaericano-britanica "YOUNG VICTORIA".

O poveste despre relatia reginei VICTORIA cu PRINTUL ALBERT DE SAXA COBURG. De altfel prin  aparitia ei in film PRINTESA a realizat o performanta fiind singura membra a CAESI REGALE care a jucat intr-un film.

La 18 ani printesa a aparut pe coperile revistelor si in ziare in costum de baie si toti au comentat despre silueta  cam pufoasa a BEATRICEI.

Acest fapt a determinat-o sa ia masuri. A inceput sa mearga la sala a tinut regim. In 2010 impreuna cu un grup de prieteni a participat  la MARATONUL INTERNATIONAL de la LONDRA.

Asta pentru a strange banii necesari unei cauze umanitare. Printesa BEATRICE a defilat si pe podiumul de moda alaturi de mama sa DUCESA DE YORK.

Tot in scop caritabil. In cadrul FASHION RELIEF LONDRAin 2007.

PRINTESA  mai si munceste. De altfel alaturi de sora sa   EUGENIE  ele sunt singurele figuri regale care au si un job in afara indeletnicirilor regale.

Cand nu e la LONDRA PRINTESA   poate fi gasita in NEW YORK. Aici lucreaza si traieste BEATRICE.

Este vicepresedintele specialist in parteneriate si strategii in cadrul unei companii de cercetare pe piata.

Aceasta companie foloseste inteligenta artificiala pentru a descoperi tipare de comportament uman care sunt puse la dispozitia firmelor si acestea le folosesc pentru clienti.

Printesa BEATRICE este si asociat in cadrul unei alte firme de consultanta. Ocupata activa  BEATRICE si-a gasit timp chiar sa isi faca propriul cont de TWITTER asta in 2011.

Printesa  a avut o relatie timp de zece ani cu ARNOLD CAMPBELL CLARK. Cei doi s-au despartit in anul 2016.

In viata printesei  si-a facut loc mai apoi un om de afaceri american JAMES WILLIAMS o relatie nerecunoscuta de cei doi.

Si de anul trecut PRINTESA si-a gasit fericirea in bratele unui milionar cu titlu de conte. Numele lui este EDOARDO MAPELLI MOZZI.

Este nepotul lui ALESSANDRO MAPELLI MOZZI  conte si ex-schior celebru care a fost prezent la  JO de la SAPPORO din JAPONIA in 1972.

EDOARDO MAPELLI MOZZI are 36 de ani si este si  CONTE. Milionar cu propria afacere. Detine  BANDA PROPERTY unde este CEO.

O afacere care se ocupa cu transformarea vechilor cluburi de noapte in  lociunte de lux.

A bifat o casnicie cu o domana arhitect  DARA HAANG iar din iubirea lor  a rezultat un baietel  WOLFIE in varsta de doi ani.

EDOARDO MAPELLI MOZZI  are prieteni din inalta societate de ajuns sa spunem ca este prieten foarte cu  cu ex premierul  britanic DAVID CAMERON.

Printesa BEATRICE si CONTELE EDOARDO MAPELLI MOZZI s-au logodit recent si au facut o declaratie de presa ce a fost rapid preluata de ziarele din intreaga lume.

 Sa vedem si noi declaratia frumosilor  logodnici de vita albastra.

"SUNTEM FOARTE FERICITI CA PUTEM SA IMPARTASIM VESTEA LOGODNEI NOASTRE.

SUNTEM AMANDOI INCANTATI SA NE IMBARCAM IN ACEASTA AVENTURA SI  ABIA ASTEPTAM SA NE CASATORIM.

AVEM ATATEA LUCRURU IN COMUN SI VALORI SI STIM CA ACESTEA NE VOR FI DE FOLOS PENTRU ANII CARE VOR VENI PLINI DE IUBIRE Si FERICIRE".

Cei doi planuiesc sa se casatoreasca in primavara  sau cel mai tarziu in vara anului 2020.

Inca o PRINTESA se va casatori. O printesa curajoasa, ambitioasa. In 2012 impreuna cu un grup de prieteni  printesa a escaladat varful MONT BLANC.

Escaladarea a avut loc in cadrul proeictului demarat de fundatia printesei THE BIG CLIMB.

Publicul din intreba lume dar in special britanicii asteapta NUNTA REGALA. O veste pe placul REGINEI  a carei inima  sufera din cauza lui HARRY si a lui MEGHAN MARKLE.
MAI POTI CITI