Promotie PROFI WOWZOO. Castiga Stickere gratuite si Descarca aplicatia WoW4D+.

Conform regulamentului campania promotionala “Profi WowZoo” cu stickere WoWZoo se desfasoara conform regulamentului disponibil pe  www.profi.ro/wowzoo pana in data de 15 decembrie 2019 in toate magazinele Profi.

La promotia  “Profi WowZoo” poate participa orice persoană care achiziționează din orice magazin Profi, produse de minimum 35 lei pe un singur bon fiscal sau care achiziționează numărul necesar de produse dintr-un articol sponsor, semnalizat la raft, prin eticheta corespunzătoare.

La fiecare achiziție de produse de minimum 35 lei/bon fiscal din magazinele Profi, casierul va oferi clientului/participantului, în mod automat, în baza bonului de casă emis pentru cumpărăturile acestuia, unul sau mai multe pliculețe cu stickere WowZoo, în funcție de valoarea cumpărăturilor, după cum urmează:

pareri forumuri stickere wowzoo profi pentru album sau 4d

a) În cazul unor cumpărături sub 35 Lei, clientul va primi 0 pliculețe;

b) Între 35,00 lei – 69,99 lei, clientul va primi 1 pliculeț cu stickere WowZoo;

c) Între 70,00 lei – 104,99 lei, clientul va primi 2 pliculețe cu stickere WoWZoo;

Între 105,00 lei – 139,99 lei, clientul va primi 3 pliculețe;

Între 140,00 lei – 174,99 lei, clientul va primi 4 pliculețe;

Între 175,00 lei – 209,99 lei, clientul va primi 5 pliculețe;

Între 210,00 lei – 244,99 lei, clientul va primi 6 pliculețe.

ATENTIE! Pliculețele cu stickere Profi WowZoo vor fi acordate în limita stocului disponibil alocat fiecărui magazin Profi.

Indiferent că se va participa la Campanie prin achiziții de minim 35 de lei ori ca urmare a achiziționării de produse sponsor sau ambele, vor fi acordate aceleași tipuri de pliculețe, neexistând nicio diferențiere între ele.

Mai mult, intră în universul 4D al animalelor și descoperă magia din spatele Profi Wow Zoo cu aplicatia de mobil WOW4D+.

După ce descarci și lansezi aplicația, scanează stickerele special marcate și privește animalele în toată măiestria lor.

Stickerele speciale interacționează între ele odată ce sunt scanate pe rând. Joacă-te și învață lucruri noi despre misterele sălbăticiei.

Toate plicurile cu stickere WOWZOO conțin garantat și un sticker interactiv 4D. 

Pentru a colecționa mai multe plicuri cu stickere deodată, caută la raft articolele sponsor și poți primi plicuri extra.

Stickerele WOWZOO se pot lipi fie în albumul dedicat campaniei, achiziționabil contra cost din magazinele Profi, fie pe orice alt obiect, iar unele dintre ele sunt 4D.

Prin intermediul stikerelor WoWZoo 4D clientul poate experimenta realitatea augmentată scanându-le cu ajutorul aplicației “Wow 4D+” descărcate pe telefonul/tabletă.
MAI POTI CITI