PRIVIREA unui barbat care IUBESTE. Secrete privirea unui barbat indragostit.

Secrete: ce spune privirea unui barbat indragostit, privirea unui barbat care te place.

Privirea este unul dintre semnele că un barbat te iubeşte în secret. Dacă ţi se întâmplă să îl surprinzi că te priveşte într-un mod drăgăstos, apoi se uită brusc ruşinat în altă parte, înseamnă că simte cu adevarat ceva pentru tine.

Atunci când un bărbat iubește, se simte și se vede. Se înțelege din priviri, se cunoaște din fapte. Se vrea alături in viata si si sufletul inimii tale.

Bărbatul care te iubește cu siguranta nu îți va face promisiuni deșarte. Va fi alături, cald și bun, puternic și sincer, pentru momente de fericire și tristețe, pentru toate momentele.
privirea unui barbat care te iubeste

Nu degeaba se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Datorita privirii intense poţi să vezi zbuciumul din inima admiratorului tău.

Psihologii spun că dacă contactul cu ochii reprezintă in jur de 85% din timpul total in care vorbiti, atunci pentru aceast barbat tu nu ii esti în mod clar indiferentă, mai mult ca sigur ca te place.

Marturisirea iubirii e plina de contradictii, de paradoxuri, pentru indivizii introvertiti, declaratiile sunt de-a dreptul obstacole foarte greu de trecut.

Fireste, cu timpul, intensitatea privirii barbatului indragostit mai scade, pana in ziua cand ai impresia ca se uita la tine ca la o vaza.

Totusi, uneori se mai intampla minuni, si dragoste ascunsa in privirea celui iubit dureaza pana la capatul vietii, sau macar se aprinde, cateodata, exact cand ai cu adevarat mai multa nevoie de ea.

Cu adevarat se spune ca nu exista pe lumea asta un lucru mai datator de bucurie si de putere, decat privirea intensa a unui barbat ai caror ochi exista doar pentru tine.

ATENTIE! Daca barbatul reuseste sa te minta privindu-te in ochi, atunci cu siguranta este un actor talentat.

Este bine sa te feresti de astfel de barbati in viata, deoarece nu vei sti niciodata din privirile lui cand te minte sau cand spune adevarul.
MAI POTI CITI