MESAJE haioase pentru SORA mea La Multi Ani. Mesaj pentru sora mea de ziua ei de nastere.

Sora mea La Multi Ani de 20 ani, mesaje pt sora mea te iubesc 14 ani, mesaje haioase pentru sora mea la multi ani 30 de ani, pentru sora mea draga numai ganduri bune incarcate cu iubire infinita.

a) La mulți ani, dragă surioară cu suflet bland! Să rămâi la fel de frumoasă, amuzantă și veselă sormea cea mare. Să ai parte în această zi importantă și de-a lungul întregii vieți doar de uși deschise către succes, suficientă putere, fericire adevărată, sănătate din belșug, entuziasm în realizarea planurilor și viselor tale!

b) A fost o experienta minunata sa cresti cu o fata nebuna si distractiva ca tine. Îți prețuiesc toate amintirile drăguțe și interesante din copilărie. Pentru mine vei fi întotdeauna acea soră adorabilă, ziua de naștere fericită sora mea cea mica si uneori capricioasa!
mesaje haioase pentru sora mea la multi ani 20 30 de ani
c) Surioara mea iubită, îți urez în această zi specială o dragoste pură, multă bucurie, prieteni sinceri, sănătate cât un munte și înțelegere reciprocă cu jumătatea ta! Ești prietena mea cea mai bună, o parte din sufletul meu, de aceea pentru mine este important ca toate visele și dorințele tale să se adeverească.

d) Mulțumesc sorei mele dragi, pentru că a fost coloana sonoră perfectă a spectacolului meu de muzică. Să ai o zi de naștere fericită sora mea cea mica!

e) Astazi este ziua ta de nastere. Un prilej pentru mine sa iti reamintesc cat tin la tine. Ca esti parte din sufletul meu. Ne curge acelasi sange prin vene. Dar si simtiri, trecut, educatie si atatea ganduri comune. Am ras, am plans, ne-am spus secrete… La multi ani, sora mea cea draga!

f) La mulți ani și îți mulțumesc pentru cei 30 de ani pe care i-am petrecut împreună, la mai mulți înainte, îți doresc un viitor strălucit, presărat cu florile dragostei și ale iubirii! Să ai o viață lipsită de griji și să te bucuri de familia ta!

g) Ești perfectă și-ți doresc din toată inima iubire adevărată și pură, vise transformate în realitate, pace în inimă și o furtună de sentimente pline de bucurie în sufletul tău! La mulți ani, iubita mea surioara, steaua cu noroc să te călăuzească oriunde!

h) La Multi Ani! De tu nu ai fii raul m-ar stapani caci n-as stii sa fiu cuminte. Tu mai suportat si cand mica eu eram si intruna tot plangeam nici cand papusa ti-o furam tu tot langa mine erai sora mea iubita!

i) Ești cea mai bună sora pe care am avut-o vreodată în viața mea și chiar în imaginație. La multi ani de ziua ta de nastere.

j) Sora mea iubită si blanda, în această zi specială pentru tine, îți doresc ca zâmbetul de pe față să nu dispară niciodată, inima să fie plină de iubire și să păstreze doar oamenii demni în ea. Nu lăsa nici o umbră de tristețe sau dezamăgire în suflet, umple-l doar cu bunătate, căldură și pace.
MAI POTI CITI