MESAJE foarte dureroase si GRELE de DESPARTIRE. Mesaje de despartire la distanta pentru EL si EA

Iata o selectie de mesaje de despartire si regret, mesaje de despartire dureroase pentru el care te fac sa plangi. Mesaje de despartire pentru cea mai buna prietena sau prieten, texte de despartire si suferinta pline de regrete.

* Uneori imi doresc sa fiu din nou copil: genunchii juliti se vindeca mai usor decat o inima franta.

* Ma doare sa vad cat de repede ai uitat de mine dar in acelasi timp ma bucur ca am luat decizia de a ne desparti; daca m-ai putut inlocui intr-un timp atat de scurt inseamna ca nu ai meritat niciodata dragostea mea.

* Mă doare tot ce însemni tu. Mă doare când respir, când clipesc, când dorm. Nu te mai vreau. Dacă pleci, vreau să dispari ca și cum nu ai existat niciodată. Mi-ai promis că nu o să fie așa, mi-ai promis că dacă vreodată ne vom despărți nu o să sufere niciunul dintre noi. Te anunț că te-ai grăbit puțin!!!
Mesaje Grele de despartire pentru cea mai buna prietena sau prieten

* Dacă în inima ta este acum altcineva, sper să te iubească la fel ca mine, pentru că tu meriţi toată dragostea din lume.

* Amintirile ma dor… Din vina ta ma sting usor usor… Cat de departe as merge dar nu pot… Din mintea mea as vrea ca sa te scot.

*  Fiinta care zambea si inca mai spera intr-o tainica iubire, fiinta care eram candva, s-a schimbat in clipa in care am inteles ca nu putem fi impreuna… Desi am inteles, mi-e atat de greu sa accept ideea ca nu mai exista “noi”, ca de acum incolo suntem doar “tu” si “eu”… Altadata inseparabili, ne-am despartit ca doi straini… Inca mi-e foarte dor de tine si iti simt lipsa…

* Cel mai dureros sentiment nu este atunci cand esti parasit, atunci cand esti inselat sau atunci cand esti mintit. Cred ca cel mai dureros sentiment este atunci cand nu stii ce se intampla, nu-ti dai seama daca este sau nu vina ta si nu mai are cine sa-ti ofere nici macar un raspuns.

* Ce poate fi mai greu decât departirea? Vom trăi poate o viaţă întreagă în suflet cu durerea. Ne vom întreba oare ce ne-a lipsit. Dar poate mai târziu o să înţelegem că a fost ceva simplu: Nu ne-am potrivit!

* Fericirea de a iubi si a fi iubit nu poate exista fara opusul ei: tristetea despartirii. Si totusi, la sfarsit, cand faci totalul, nu poti sa nu te intrebi daca merita atata suferinta cateva clipe de iubire…

* Dacă trebuie să ne despărțim, dăruiește-mi doar un singur cuvânt bun la care să mă gândesc și mulțumește-mă cu el în vreme ce inima mi se frânge.

* Cred ca… sunt moarta. M-ai ucis. Langa toate sentimentele si toate amintirile, pluteste un gol nimicit, acela sunt eu. Sunt imbatata cu ideea ca te vei intoarce, dar ceea ce ma tine departe de propria distrugere este realitatea. E bine ca m-ai invatat. Datorita tie nu mai sunt o visatoare, si totusi… nu stiu cat de bine imi este sa simt adevarul pe propria piele, pentru ca sunt facuta dintr-o minciuna.

* Nu stiu ce simti tu acum, dar eu ma simt goala pe dinauntru. Cand ai plecat, parca mi-ai luat tot ce aveam mai important: inima, sufletul, sentimentele. Eu ce ma fac fara ele?

* Nu mai vreau sa te vad in viata mea'. Sincer, nu cred ca as mai putea sa fac acum asa ceva, chiar m-am depasit pe mine atunci. Asta e, ghinion!

* Am crezut ca am intalnit in sfarsit pe cineva care sa ma inteleaga si sa ma iubeasca. Dar tu nici macar nu ma ascultai. Poate e mai bine asa, fiecare pe drumul lui...

Aceasta a fost mica noastra selectie de mesaje de despartire fara injuraturi, mesaje de despartire cu regrete si nu in ultimul rand mesaje de despartire pentru amant!
MAI POTI CITI