MESAJE de dragoste care iti dau LACRIMELE. Mesaje de dragoste lungi.

Scurta selectie de mesaje de iubire si dor, mesaje de dragoste lungi de dorinta si apropiere, mesaje de iubire care aproape iti dau lacrimile, declaratii de dragoste emotionante.

* Nu te iubesc ca pe un trandafir sau un topaz, nu te iubesc ca pe garoafa de foc trimisa-n ceruri, te iubesc asa cum trebuie iubite lucrurile intunecate, in secret, undeva intre umbra si suflet, te iubesc fara sa stiu cum sau cand sau unde, te iubesc simplu fara mandrie sau complexe, te iubesc pentru ca alta cale nu gasesc, atat de mult incat mana ta pe pieptul tau devine mana mea, atat de mult incat atunci cand tu inchizi ochii eu adorm.

* Poate ca nu ma pricep la cuvinte frumoase dar as vrea sa-ti spun tot ce e mai frumos in lume. Nu exista sarbatoare mai mare decat sa te am pe tine alaturi in fiecare zi. SA te iubesc in fiecare zi, sa ma iubesti si sa ma doresti in fiecare zi. TE IUBESC!
mesaje de dragoste lungi de dorinta si apropiere

* Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU..."MiSs_YoU"

* Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

*  Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pentru ca altfel m-as fi topit deja.

*  Iubito tu esti trandafirul inflorit din gradina sufletului meu si nu am sa las pe nimeni sa mi te fure de acolo. Iti promit!!!

*  Cel mai trist lucru in lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el.

* Dragostea e un munte pe care il urci razand si il cobori plangand. Este o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii.... cand taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina.

* Tu esti visul meu...unicul meu vis...as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii, sa te string asa de tare incit TU si EU sa devenim un singur suflet.

*  Cand luna v-a plange,cu lacrimi de sange/ Tu sa ma ingropi adanc in sufletul Tau/ Si sa ma hranesti cu dragostea Ta .

* Daca as amaneta un gram din dreagostea mea pt tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva ...sper ca esti bine

* Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat!

* N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi,dar acum suntem inpreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti vreodata! Te iubesc!

* NU AS RENUNTA LA TINE PENTRU NIMIC IN LUME! SI STII DE CE? PT CA MI-A LUAT CEVA TIMP SA TE ALEG DIN MII DE STELE CA SA FII IUBIREA VIETII MELE.

* E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.

* De-ash putea sa-tzi insemn privirea-tzi prin vorbe shi farmecul prin ritmuri, vor spune cei ce vin:"Poetul minte!N-au existat asemeni ingeri pe Pamant!

* Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie...

* Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!

* D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o singura inima? Pentru ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

* Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3,nici macar 2,ci una singura:Mi-as dori sa te am pe tine!

* Buzele tale par sa se simta singure. N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele!

* Toate zilele sunt nopti pana te vad, iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez...

*  Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine. Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.
MAI POTI CITI