Convector electric Trotec Design TCH 26 E pareri forumuri: incălzitor rapid și compact la pret bun

Parerea comentariilor despre Convector electric Trotec Design TCH 26 E 2.000W de pe forumurile si grupurile de discutii cu topicuri despre convectoare electrice de podea performate, convectoare incalzire electrice:

a) Utilitatea convectorului electric: 4,40 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,00 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu convectoarele electrice Trotec: 4,50 din 5
convector electric trotec design opinii comentarii forum

Conform manualului de utilizare, incălzitorul rapid și compact TCH 26 E face o figură plăcută prin design-ul său universal și prin culorile sale moderne și este utilizabil în aproape orice mediu privat.

Căldura se simte deja imediat după ce se startează convectorul, fiind o căldură curată, fără miros și fără zgomot. Pentru încălzire mai rapidă, convectorul deține o suflantă conectabilă. Aerul este amestecat mai rapid, în regim turbo, și împrăștiat uniform în încăpere.

Convectorul electric Trotec Design TCH 26 E este ideal pentru băile mai răcoroase, în perioadele mai reci dintre anotimpuri sau poate fi folosit ca încălzire suplimentară în zilele mai reci.

Convectorul se poate utiliza şi în încăperile în care este necesară liniştea, datorită funcţionării silenţioase. Căldură exactă la minut: datorită timerului integrat, perioadele zilnice de încălzire pot fi programate de la 15 minute până la 24 de ore.

Convectorul de incalzire electric TCH 26 E convinge prin trei trepte de putere, cu un consum îmbucurător de mic de energie.

Trotec Design TCH 26 E  se poate seta căldura dorită, cu ajutorul modului automat, cu comandă prin termostat.

Termostatul aplică în practică ţilul ales și reglează puterea de încălzire, până la pornirea și oprirea automată, independentă şi eficientă energetic.

Se poate utiliza flexibil, prin conectarea la priza de curent electric, fie montat pe perete, cu ajutorul dispozitivelor de agăţare aflate pe partea din spate, fie în picioare, pe picioarele suport. Convectorul deține în puctul siguranță și o protecție la supraîncălzire.

La convectoarele din seria TCH, aerul în aparat se încălzește prin lițe încinse electric. Aerul astfel încălzit se ridică și crează un curent de aer cald, care împinge aerul rece în aparat.

Astfel se formează o circulație permanentă de aer cald în întreaga încăpere şi în toate colţurile. Căldura se răspândește peste tot, în mod uniform, evitându-se o supraîncălzire sau o răcire a diverselor zone.

Deîndată ce gradul dorit de căldură este atins, Trotec Design TCH 26 E se decuplează automat iar când temperatura scade sub ţilul setat, convectorul pornește automat.

Avantajele practice ale convectorului electric Trotec TCH 26 E potrivit manualului de utilizare:

 • Putere de încălzire de până la 2.000 w, fără condens, fără miros

 • Suflantă turbo pentru mişcarea mai rapidă a aerului

 • Comanda cu termostat, fără trepte

 • Trei trepte de încălzire

 • Mod de funcționare automat cu comandă prin termostat

 • Funcție de supraveghere la îngheț

 • Funcționare eficientă energetic, datorită decuplării automate la atingerea căldurii dorite

 • Protecție la supraîncălzire

 • Încălzire silenţioasă

 • Timer de 24 ore

 • Utilizabil în picioare sau montat pe perete

 • Stabilitate la poziționare prin picioare mari

 • Pregătit pentru montarea pe perete

Ca supraveghetor contra înghețului, convectoarele electrice TCH sunt optimale pentru deținătorii de imobilii, dar şi pentru persoanele private ori firme, pentru supraveghea imobiliilor, încăperilor goale și garajelor.

Cu ajutorul convectoarelor Trotec se pot menține calde încăperi, grădini de iarnă, beciuri, în special toate spaţiile ce nu sunt conectate la un sistem de încălzire.
MAI POTI CITI