BIOGRAFIE ALEXANDRU ABAGIU: wiki cel mai cunoscut make-up artist roman concurent la ASIA EXPRESS

Inainte de a vedea care este biografia lui Alexandru Abagiu, make-up artistul despre care presa scria in anul 2002 ca facea 3000 de dolari pe luna din profesia sa,  si asta la varsta de doar 22 de ani, va spunem ca acesta a devenit unul dintre concurentii emisiunii ASIA EXPRESS 2020.

Astfel, în al treilea sezon Asia Express care va fi difuzat in 2020 vor participa cântăreață Nico și fiica ei, bomba-sexy Alexandra, în vârstă de 27 de ani. Totodată, vor participa Alex Velea, alături de "băiatul său adoptiv" Mario Fresh, influencerița Alina Ceușan și buna ei prietenă Carmen Grebenișan, dar și celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de o persoană apropiată.

Revenind la biogarafia lui Alexandru Abagiu va spunem ca povestea de viata a celui mai cunoscut make-up artist roman are ceva din savoarea visului american.

Alexandru Abagiu e nu doar o autoritate in materie de machiaj, dar el insusi a devenit la fel de celebru ca si cei care ii solicita serviciile.
wiki biografie alexandru abagiu si iubitul sau talent

Alexandru Abagiu este exemplul atipic de vedeta. Acesta si-a construit cariera si statutul profesional muncind 24 de ore pe zi.

Totul a inceput de la pictura. Dupa ce a castigat cateva premii importante la concursurile internationale, si-a dat seama ca are nevoie de mai multa vibratie, de senzatia de viu,

Si-a urmat instinctul şi a făcut ceea ce ii plăcea. De la pictură la body painting şi în cele din urmă la machiaj.

Cheia succesului este să faci ceea ce-ţi place, cu pasiune şi dedicare, in plus, isi Abagiu is dorea sa devina cunoscut in lumea modei.

Era innebunit dupa prezentarile de moda, dupa podiumurile acelea interminabile, iar toata nebunia si agitatia din culise il captivau, pur si simplu.

Renuntand treptat la pictura, a trecut la fotografie, cu ajutorul colegelor de clasa, pe care le convingea sa fie modelele lui.

Initial, rezultatul eforturilor sale nu prea semana cu ce vedea prin revistele de specialitate. Asa ca s-a apucat sa-si machieze "fetele", ca sa arate mai bine.

Cu acele fotografii a realizat un catalog de prezentare si a inceput sa bata din usa in usa.

Firma de produse cosmetice Dumarex l-a acceptat pe loc si astfel a urmat cursurile de initiere in machiaj la Chanel, fiind singurul make-up artist roman atestat la renumita casa.

A inceput mai apoi sa colaboreze cu revistele de moda din tara.

Despre meseria sa, Alex Abagiu spune ca trusa unui make-up artist:  trebuie să fie un mix de produse care să îndeplinească cât mai multe funcţii.

Numărul de pensule poate varia de la 12 la 150,  nu există o regulă; în cazul meu, spre exemplu, Abagiu foloseste câte o pensulă perfect selectată pentru fiecare acţiune.

Nu îi place să lucreze cu aceleaşi pensule pentru diferite acţiuni, şi atunci numărul pensulelor creşte considerabil.

Pensulele din păr natural sunt de preferat, iar mânerul de lemn şi fierul inoxidabil sunt un standard de calitate şi rezistenţă în timp.

O zi din viata lui Alexandru Abagiu  incepe cu un pahar cu apă cu lămâie, puţin ghimbir şi piper cayenne, pentru a-si pune organismul în mişcare. În ultimul timp, de când nu mai bea cafea, acesta a devenit trucul lui pentru a se mobiliza.

La micul dejun, îsi face de obicei omletă sau ouă ochiuri şi îi place mult somonul. Iar de două-trei ori pe săptămână, îsi prepar de cu seară chia cu lapte de migdale şi adauga fructe de pădure.

Când are timp, face un fel de musaca de cartofi pe care apoi o mănânca rece în timpul zilei.

La prânz, mănânca o masă solidă – salată, curcan sau peşte –, dar înainte a avut două gustări lichide.

De cele mai multe ori călătoreste cu mâncarea la mine.

Plăceri vinovate legate de mâncare are tot timpul: burgerii, cartofii prăjiţi şi inelele de ceapă.

Nu se abţine, îsi ia ce îmi place, dar încearca să mănânce doar jumătate din ce are în farfurie.

Abagiu spune ca este foarte important cum se odihneste, aşa că foloseste o pernă ortopedică din tempur.

Meseria de makeup artist îţi dă o postură ciudată, coloana vertebrală capătă o deviaţie faţă de unghiul normal şi ajungi să ai dureri la cot, la umeri, la spate. Motiv pentru care Alex acorda o atenţie aparte poziţiei corecte şi pernelor potrivite.

Se uita la seriale şi este obsedat de show-uri TV – Makeup Masters sau RuPaul’s Drag Race, a văzut toate cele zece sezoane. Dacă iese undeva seara, Alex Abagiu bea întotdeauna doar margarita.

In concluzie, make-up artistul  Alex are 33 de ani, insa are o experienta in make-up pe care cu greu o poate egala si cineva cu mai multi ani decat el.are varsta 39 de ani, insa are o experienta in make-up pe care cu greu o poate egala si cineva cu mai multi ani decat el.
MAI POTI CITI