Review Kiehl's ULTRA FACIAL Cream. Pareri bune pe forumuri.

Cu ajutorul Kiehl's Ultra Facial Cream, Kiehl's a avut onoarea să acorde sprijin și protecție împotriva forțelor naturii, echipei eroice din expediția "Greenland First Ascent".

Cei șase exploratori au terminat cu succes prima ascensiune a vârfurilor acoperite de gheață din Groenlanda în 30 mai 2005.

Parerea consumatorilor despre crema Kiehl's Ultra Facial Cream extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre kiehl's avocado eye cream pareri, kiehl's online shop romania, kiehl's ser cu vitamina c:

1. Pareri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,60
Pareri recenzii crema Kiehl's Ultra Facial Cream

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ultra Facial Cream Cremă hidratantă Kiehl's pentru toate tipurile de ten beneficii: 

a) Hidratează pielea întreaga zi, lăsând-o netedă și catifelată

b) Textură lejeră ce se absoarbe rapid în piele

c) Ideală pentru uz zilnic

d) Protejează pielea împotriva condițiilor externe

Kiehl's Ultra Facial Cream nu contine parfum. Pe cat de mult poate ne dorim parfum in produsele de corp, pe atat de mult nu ne place in produsele cosmetice de fata si mai ales in creme, deoarece raman timp indelungat pe pielea fetei.

Kiehl's Ultra Facial Cream are o textura light insa oarecum densa, in genul unui gel mai concentrat.

Kiehl's Ultra Facial Cream este o crema ideala pentru ten mixt/ normal, se absoarbe rapid insa efectul de hidratare se mentine in timp.

Gasiti produsele Kiehl’s in cele doua magazine ale brandului, in AFI Cotroceni si Baneasa Mall.
MAI POTI CITI