CONCURS PETROM 2019 Momente de dat SHARE oriunde. Regulament castigatori Dacia Duster.

La noul concurs Petrom 2019 care se desfasoara pana in data de 13 octombrie și poți câștiga conform Regulamentului, prin tragere la sorți, plinuri de carburant săptămânale sau marele premiu unul din cele 3 autoturisme Dacia Duster.

Regulamentul complet de participare la concursul  Momente de dat SHARE oriunde 2019  este disponibil, in mod gratuit, in format pdf online pe site-ul www.petrom.ro/momente

Participanti la tombola cu premii Petrom 2019 trebuie sa alimenteze carburant in valoare de minim 60 lei, din orice statie de distributie operate sub brand Petrom, in perioada 02 septembrie – 13 octombrie 2019, si sa pastreze bonul fiscal aferent alimentarii realizate pentru a se inscrie cu el in prezentul concurs promotional.

Pentru ca bonul sa poata fi inscris in concursul "Momente de dat SHARE oriunde", pe el trebuie sa apara o alimentare de carburant in valoare de minim 60 lei, indiferent de ce alte produse sau servicii mai sunt mentionate ca fiind achizitionate pe bon.
regulament castigatori concurs petrom 2019 share dacia duster

Urmatoarele produse „carburanti” participa la concursul PETROM 2019 Momente de dat SHARE oriunde

- Motorina Standard

- Motorina Extra

- Benzina Standard 95

- Benzina Extra 99

- GPL

Participantii la promotia cu premii Petrom trebuie sa se inregistreze pe site-ul ww.petrom.ro/momente accesand formularul de inscriere in care urmeaza sa completeze urmatoarele date: nume, prenume, nr. de telefon, adresa de mail.

Dupa completarea acestor campuri Participantii la tombola Petrom 2019 au la dispozitie un camp prin intermediul caruia pot incarca poza bonului fiscal.

Poza incarcata nu trebuie sa aiba mai mult de 15MB si trebuie, obligatoriu, sa fie in format .jpg, .jpeg si/sau .png.

Orice alt format al imaginii sau alt tip de document  NU vor putea fi incarcate pe website.

Formularul de inscriere se afla pe pagina web a Campaniei www.petrom.ro/momente

Premiile acordate de organizator la promotia PETROM 2019 Momente de dat SHARE oriunde consta in: 

- 3 x autoturism Dacia Duster: autoturism Dacia, model Duster, in valoare estimata de 19.850 EUR, putere 150 CP, motor TCe GPF 4WD, nivel de echipare SL ORANGE, norma de poluare EURO 6 (WLTP).

- 1000 x plin de carburant: un plin de carburant consta in 6 (sase) bonuri valorice de carburant in valoare unitara de 50 lei, valoarea totala a unui premiu fiind de 300 lei.

Anuntarea castigatorilor concursului cu premii Petrom Momente de dat SHARE oriunde 2019 se va realiza prin publicarea acestora pe site-ul www.petrom.ro/momente in termen de aproximativ 15 zile de la data validarii acestora.
MAI POTI CITI