WASH&GO Hydra Pure cu APA de COCOS pareri forum sampoane si balsam de par care au un efect hidratant, purifiant

Sa ne facem o parere despre noua gama WASH&GO Hydra Pure sampoane si balsam de par cu apa de cocos, produse cosmetice de calitate primite pe forumuri cu comentarii pozitive care exprima increderea consumatorilor.

Noile produse Wash&Go Hydra Pure cu apă de cocos sunt ingredientele perfecte pentru obtinerea unui păr cu efect WOW.

Părul ne definește personalitatea, de aceea Wash&Go Hydra Pure este un stil de viață, o stare care te va însoți 24 de ore din 24.

În ultimii ani, nuca de cocos a fost din ce în ce mai apreciată pentru beneficiile sale multiple.

Datorită unui conținut ridicat de potasiu, vitamina C, B, calciu, magneziu și antioxidanți, apa de cocos ca si ingredient cosmetic oferă vitalitate, aspect strălucitor și sănătos.
opinii forum sampon WASH GO Hydra Pure cu apa de cocos

Oameni de știință și specialiști în frumusețe din întreaga lume susțin efectele remarcabile ale acesteia asupra sănătății părului.

Această esență minune aflată în noile produse Wash & Go îți va vitaliza părul și starea de spirit. Răsfață-ți părul cu șampoanele Hydra Pure care au un efect hidratant, purifiant, lăsându-l moale, neted și strălucitor.

Poți opta pentru variante de 200, 400, chiar și 750 de ml. Însă asta nu e tot, adaugă un plus de ingrijire cu balsamul instant Hydra Pure Coconut Water. Părul se va lăsa ușor pieptănat și îmbrățișat de un miros care te va plimba pe culmile exoticului.

Iar noua gamă de sampoane Wash&Go Hydra Pure nu vine doar cu o poveste exotică proprie, ci te lasă și pe tine să-ți creezi propria poveste “WOW! At first sight!”, pentru că odată cu lansarea noului Wash & Go Hydra Pure ai șansa de a câștiga o SUPER EXCURSIE exotică, sau multe alte premii Wash & Go

Pentru asta nu trebuie decât să cumperi oricare două produse din noua gama Wash & Go în perioada 1.07 – 31.08.2019 și să înscrii bonul fiscal prin SMS la 1846 cu textul VACANTA urmat de numărul bonului fiscal, sau online pe site-ul www.WashandWow.ro, sau trimițând o poză cu bonul fiscal pe WhatsApp la 0728349882, sau pe pagina de Facebook Wash & Go România.
MAI POTI CITI